• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Milletvekili Uysal’dan Kampanyaya Destek

Milletvekili Uysal’dan Kampanyaya Destek
AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, . 7'sinden 77'sine kadar dünyanın neresinde başı dara düşmüş biri varsa, yardım etme gayreti...

AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, . 7'sinden 77'sine kadar dünyanın neresinde başı dara düşmüş biri varsa, yardım etme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Karabüklüleri "Savaşın Çocuklarına Destek" yardım kampanyası'na destek olmaya davet etti.

1 Şubat - 29 Şubat tarihleri arasında Türk Kızlayı Karabük Şubesi ve Kares AVM tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına destek veren Milletvekili Uysal, Karabüklülerin kampanyaya destek vermesini istedi. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, kampanyanın 29 Şubat tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun başlatmış olduğu Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyasına Karabük'ten Kares AVM ve Türk Kızılayı olarak destek veriyorlar. Türkiye, Türkmenleri yalnız bırakmadı ve bırakmayacak. Gönül coğrafyamızda kanayan yaralara merhem olmak, aç ve açıktaki insanlara kol kanat germek adına her gün Türkiye'nin değişik yerlerinden yardım tırları bölgeye gidiyor. Oradaki çocukların mamasız, üstsüz başsız kalmaması için Türkiye halkı büyük duyarlılık gösteriyor, Karabük'te "Savaşın Çocuklarına Destek" yardım kampanyası ile duyarlılığını gösterdi. Bu kampanyada 7 yaşındaki çocuğumuz oyuncak almak için biriktirdiği 19 TL'yi hiç düşünmeden yardıma muhtaç olan çocuklara gönderiyor. Ben o çocuğumuzun ellerinden gözlerinden öpüyorum. İşte bizler böyle bir milletiz. 7'sinden 77'sine kadar dünyanın neresinde başı dara düşmüş biri varsa, yardım etme gayreti içerisindeyiz. Tamamıyla çocuklara yönelik olan bu yardım kampanyasında yeni kıyafet ve ayakkabı kabul edilirken, maddi yardımlarla da çocuk bezi, çocuk maması ve süt alınacak. 29 Şubat tarihinde yardım kampanyası sona erecek ve toplanan yardımları en kısa sürede kardeşlerimize ulaştıracağız. Son birkaç gün kaldı ve tüm hemşehrilerimizi Kares AVM'de devam eden "Savaşın Çocuklarına Destek" yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Uysal ayrıca, kampanyayı başlatan önderlik eden Kares AVM Yönetimi ve Türk Kızılayı Karabük Şubesi olmak üzere kampanyaya destek olarak katkıda bulunan tüm Karabüklülere teşekkür etti.

Milletvekili Uysal’dan Kampanyaya Destek

Milletvekili Uysal’dan Kampanyaya Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim