• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Sorunları Yerinde Dinledi

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Sorunları Yerinde Dinledi
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını yerinde dinledi. Burada konuşan Yeniköy Mahalle Muhtarı Hacı Bayram Baysal, Şilan deresinden getirilecek su dolayısıyla güzel bir müjde aldıklarını belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise mahallelerin sorunlarını yerinde dinlemeye devam ettiklerini ifade etti. Gürkan, "Milletvekilimizle birlikte, mesai arkadaşlarımızla, teşkilatımızla mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Bugün Hacıyusuflar, Karaköy, Göller ve Yeniköyü ziyaret ettik. Muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde mahallelerinin önemli sorunları olduğunu gördük. Ulaşımla ilgili, karayolları ile sorunları bulunuyor. Çevre düzenlemeleri, çocuk bahçeleri gibi sorunlar söz konusu. Bizler de bu sorunları yerinde görerek, inceleyerek ilgili arkadaşlara talimat veriyoruz. Ancak genel anlamda vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyorum. Tabi bu memnuniyetin sınırını daha üst seviyelere taşımak için ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, vatandaşların 2-3 sene önce talep ettiği birçok şeyin yerine getirildiğini kaydetti. Şahin, "Ulaşım, alt yapı, sağlık, eğitim gibi birçok çalışmalara imzamızı atmışız. Artık vatandaşlar da bu hizmetleri istemiyor. Eminim önümüzdeki senelerde bizlerden doğalgaz istenecek. Muhtarlar, genelde çevre düzenlemesi, park ve top sahaları istiyor. Bu konuda Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan söz olduk ve en kısa sürede yapılacak. AK Parti, yapılan bu çalışmalar sayesinde vatandaşların ve muhtarların memnuniyetini alıyor. Bu memnuniyet de AK Parti'yi güçlendiriyor. Ancak muhalefet adına üzüldüm. Muhalefet, her sene bahar ayında "kayısı yandı" diyor. Kayısının yanmasını dört gözle bekleyerek, sırf ellerinde malzeme olsun diye, bazen Meclis çatısı altında ve bazen de basın karşısında buradan bizleri vurmaya çalışıyorlar. Ama muhalefet adına üzücü bir durum var, kayısının durumu gayet iyi. Öte yandan bu bölgede sulama noktasında sıkıntı var, bu sorunu yakından takip ediyoruz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) katkılarıyla Şilan deresi mevkinde yapılacak bir baraj ile sorunlar halledilecek. Baraj ile ilgili çalışmalar devam ediyor, planlaması yapıldı, imzadan çıktı. Suyu bölgemize getirirsek, sanırım iyi bir dua alacağız" diye konuştu.

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Sorunları Yerinde Dinledi

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Sorunları Yerinde Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim