• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Milletvekili Önal: “Adana BTÜ Bölgemizin Gücüne Güç Katacak”

Milletvekili Önal: “Adana BTÜ Bölgemizin Gücüne Güç Katacak”
AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ve Bahçe İlçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Vekil Rektörü Prof.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ve Bahçe İlçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevini yürüttüğü dönemde Prof. Dr. Aykut Gül ile aynı çatı altında çalışma fırsatı bulduklarını belirten Milletvekili Dr. Suat Önal, Prof. Dr. Aykut Gül'ün Adana BTÜ için önemli bir kazanım olduğunu ve yeni görevinde başarılı olacağına dair inancını dile getirdi. Dr. Önal, "Hocamızın Adana BTÜ'ye Vekil Rektör olarak atanması bizleri memnun etmiştir. Prof. Dr. Gül ve ekibinin çalışmaları ile Adana BTÜ, bölgemizin gücüne güç katacaktır. Hocamıza başarılar diliyor ve gönlümüzün kendisiyle beraber olduğunu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Osmaniye Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, ilçelerinden yetişmiş bir bilim adamının Vekil Rektör olarak Adana BTÜ'de görevlendirilmesinin kendilerini gururlandığını belirtti. Baz, "Prof. Dr. Gül'ün yeni görevini yürekten kutluyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Aykut Gül, Osmaniye'nin iki önemli değerinin gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini söyledi. Prof. Dr. Gül, "Sayın vekilimize ve belediye başkanımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sayın vekilimizle OKÜ'de birlikte çalışma şansı bulmuştuk. Yeni görevimizde, eski dostlarımızın da desteğini görmek bizleri cesaretlendiriyor. Hep birlikte bölgemizin sosyal ve ekonomik değerlerinin artması için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından Vekil Rektör Prof. Dr. Aykut Gül, Dr. Önal ve İbrahim Baz ile üniversiteyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Önal: “Adana BTÜ Bölgemizin Gücüne Güç Katacak”

Milletvekili Önal: “Adana BTÜ Bölgemizin Gücüne Güç Katacak”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim