• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Milletvekili Fırat’tan 10 Nisan Polis Günümesajı

Milletvekili Fırat’tan 10 Nisan Polis Günümesajı
AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Milletvekili İbrahim HalilFırat, polis teşkilatı tebrik etti.

İbrahim Halil Fırat, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için kurulan ve kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında, huzur ve barış ortamının devamı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, büyük bir özveri ve gayret göstererek, gece-gündüz, yakın-uzak demeden çalışarak canını siper eden, Türk Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum.

Sosyal projelerle halkla kaynaşan ve halkın desteğini alarak birçok başarıya imza atan polis teşkilatımız, suç oluşmadan, suçu önleyerek birçok ülkenin polis teşkilatlarına örnek olmuştur. Medeniyet yarışının devam ettiği günümüzde, ülkelerin gelişmişlik düzeyi insan hak ve özgürlüklerine gösterilen saygı ile ölçülmektedir. Emniyet güçlerimiz kanunun kendilerine verdiği yetkiyi, görev ve sorumlulukları yerine getirirken, herkese eşit davranmaya, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına azami gayret göstermektedir. Bu görev anlayışıyla, sağlanan barış ortamı ile insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden, AK Parti hükümetlerimiz dönemlerinde ülkemizde, emniyetten asayişe, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, sanayileşmeden altyapıya birçok alanda önemli atılımlar gerçekleştirilmiştir.

Ülkemizdeki huzur ve barış ortamının devam etmesi temennisiyle, Türk Polis Teşkilatımızın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarına sağlık, mutluluk ve çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim