• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Milas’ta 2016 Yılı ÇKS Kayıtları Başladı

Milas’ta 2016 Yılı ÇKS Kayıtları Başladı
Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 2016 Çiftçi Kayıt Sistemi'nin başladığını bildirdi.

-Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 2016 Çiftçi Kayıt Sistemi'nin başladığını bildirdi. Atıcı, çiftçileri son gün kayıt yaptırmamaları konusunda uyardı.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 2016 ÇKS sisteminin başladığını açıkladı. Atıcı, açıklamasında aynı zamanda Milaslı çiftçilere ÇKS sisteminin çiftçilere birçok açıdan yarar sağlayacağını ifade etti.

Atıcı,2016 yılı ÇKS başvurularıyla ilgili olarak İHA muhabirine yaptığı açıklamada ; "Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ilçemizde başladı. Bu uygulamalar şu anda devam ediyor. 30 Haziran 2016 mesai bitimine kadar, kayıtlarımız devam edecek. Yani 6 aylık bir süremiz kaldı. Buradan Milaslı çiftçilere çağrım; Çiftçi Kayıt Sistemi'ni güncellemek isteyen çiftçilerimizin Milas Tarım İlçe Müdürlüğü'nden bilgisayar çıktılarını alarak, muhtarlıklarından tasdiklerini yaptırarak, kendi hazırlaması gereken kira sözleşmelerini ve diğer türlü evraklarını hazırlayarak, Milas Ziraat Odası'na da uğrayarak buradaki bilgilerini güncellemesi ve "Çiftçi" olduğunu belgeleyen evraklarını alarak Tarım İlçe Müdürlükleri'ne başvurması gerekiyor" dedi.

"ÇKS KAYITLARINI SON GÜNE BIRAKMAYIN"

Atıcı, çiftçilerin kayıt yaptırma işlemlerinin son güne bırakmaması gerektiğini vurgulayarak; "Hem Milas Ziraat Odası'nda hem de Milas İlçe Tarım Müdürlüğü'nde sistemler yeni olduğundan, yeni bir programa geçtik. Buradaki yeni programla bir adaptasyon sürecimiz var. Daha ayrıntılı ve daha teferruatlı yardım edebileceğiz. Dolayısıyla Milaslı çiftçilerimizin son zamanlara kalmadan, böyle rahat günlerde ÇKS'ye kayıt yaptırmalarını istiyoruz. Son aylardaki sıkışıklılara ve izdihama yol açmamak için mümkünse Aralık-Ocak-Şubat-Mart aylarında, tarımsal faaliyetlerine yoğun olarak başlamadan kayıtlarını yaptırmalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

Milas’ta 2016 Yılı ÇKS Kayıtları Başladı

Milas’ta 2016 Yılı ÇKS Kayıtları Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim