• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

MHP’li Demirkol’dan “Fesih Kararı” Açıklaması

MHP’li Demirkol’dan “Fesih Kararı” Açıklaması
Eski MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demikol, MHP Başkanlık Divanı tarafından il teşkilatının kapatılmasını değerlendirerek, "Sel akar, kum kalır misali...

Eski MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demikol, MHP Başkanlık Divanı tarafından il teşkilatının kapatılmasını değerlendirerek, "Sel akar, kum kalır misali biz ev sahibiyiz. Son nefesimize kadar davamızın emrindeyiz" dedi.

MHP Başkanlık Divanı aralarından Tokat'ın da bulunduğu 16 il teşkilatını yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapattı. Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Fatih Demirkol, Ülkücü olmakla hep gurur duyduğunu, ömrünün sonuna kadar da duyacağını kaydetti. Demirkol, 1 Kasım seçimlerinde alınan neticeden sonra partinin istişarede bulunma, özeleştiri yapma ve nihayet bir kan değişikliği yapılması ihtiyacını gördüğünü belirterek, "Sayın genel başkan adaylarımızın bu husustaki görüşleri de kamuoyunda ve tabanda yüksek oranda kabul gördü. Biz de kamuoyunun ve seçmenimizin bu düşüncesini, başta ilçe başkanlarımız, milliyetçi kuruluşların başkanları ve yöneticileri, geçmiş dönem yöneticilik yapmış değerli ağabeylerimiz ve tabii köylüsünden esnafına kadar tabanımızla istişare edip bu doğrultuda hareket etmeye karar verdik ve tüzüğümüzün bize verdiği genel kurulu toplantıya çağırma iradesini ortaya koyduk. Değerli ülküdaşlarım; biz bu talebe sırtımızı dönseydik teşkilatımız feshedilmezdi ama sırf koltuğumuzu korumak uğruna sizlerin talebine, hareketin sesine kulak tıkamak doğru olmazdı. Bu süreçte ne genel başkanımıza ne de herhangi bir genel merkez yöneticimize hakaret etmedik edilmesine müsaade etmedik. Tek düşüncemiz ve hedefimiz tarihin omuzlarımıza yüklediği bu ağır vazifeyi başarıyla yapmak ve doğru kararı vermektir, elbette hüküm siz ülküdaşlarımızındır. Sel akar, kum kalır misali biz ev sahibiyiz. Son nefesimize kadar davamızın emrindeyiz. Bizim tek endişemiz davamızın geleceği adınadır. Hiç kimseye kırgınlığımız yok" şeklinde konuştu.

Demirkol, açıklamalarına şöyle devam etti: "Son söz olarak; feshedilme haberi duyulduğundan şu ana kadar geçen sürede arayarak, mesaj atarak bana ulaşan, hatta sadece ve sadece "helal olsun" diyen bütün ülküdaşlarımın, bu kardeşinize gösterdiği desteği ömrümün sonuna kadar bir şeref nişanesi olarak taşıyacağım. Bizimkisi ülkü aşkı, ülküye hizmet aşkıdır, makam mevki bizim değil ki bizden alsınlar, bizim olan ülkücülüktür onu da kimse alamaz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim