• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

MHP’den ’İstifa’ Açıklaması

MHP’den ’İstifa’ Açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, il teşkilatından istifa eden 17 kişi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, il teşkilatından istifa eden 17 kişi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Yılmaz ile birlikte bir açıklama yapan Demir, MHP Muş İl Teşkilatına gelen herhangi bir istifa dilekçesinin bulunmadığını belirterek, gelecek olan dilekçeleri tereddütsüz kabul edeceklerini söyledi. 17 kişinin istifa ettiğinin doğru olmadığını ifade eden Demir, bazılarının üyeleri yanlış yönlendirmeye kalkıştığını önü sürdü. Demir, "1 Ocak 2016 tarihinde bir basın açıklaması ile teşkilattaki görevlerinden istifa eden arkadaşlarımızı basından öğrenmiş bulunmaktayız. Bu arkadaşlarımızı organize eden elebaşları 1 Kasım Genel seçimlerinde teşkilata uğramayan, her dönem muhalefeti huy edinmiş kişilerdir. Partimizde 7 yıllık bir geçmişleri olan kişiler, milletvekili seçilemedikleri için bugün genel merkezde değişim istemektedirler. Bu arkadaşlarımızda onların değirmenine su taşıyan insanlardırlar. Arkadaşlarımız güya il teşkilatına bağlıdırlar, ama genel merkez yönetimine karşıdırlar. Ama bilmelidirler ki il teşkilatı ve Muş Ülkü Ocakları İl Teşkilatı olarak sonuna kadar genel merkezimizin yanında ve liderimizin emrindeyiz" dedi.

Ortalığı karıştıranları çok iyi tanıdıklarını ve bunların partide 7 yıllık geçmişi olan kişiler olduğunun altını çizen Demir, "Bunların bir kısmına diyeceğim yok, ama aylardır karıştırıcılık yapmakta sınır tanımayan elebaşlarını çok iyi biliyoruz. Teşkilatın içine bu fitne ateşini sokanlar bilmelidirler ki bundan sonrada milliyetçi ve ülkücü camiayı karıştıramayacaklardır. Bu dava onlarla var olmadı, onlarla da yok olmayacaktır. Gönül yıkmayı istemeyiz ama bilinmelidir ki davanın sayesinde kişilik kazananlar, zamanında makam mevki elde edenler yarın genel merkez yönetimi değişse de bundan böyle alicengiz oyunları ile bu yüce davayı karıştıramayacaklardır. Milliyetçi ve ülkücü kişi her zaman davasının yanında olur. Kongre ile lider değiştirebilirler ama davayı ve partiyi bölmeye yeltenmezler. Bugün sözde değişimciler ve partide doğru dürüst geçmişi olmayanlar, partiyi Adalet Partisi veya Milli Selamet Partisi konumuna getiremeyeceklerdir" diye konuştu.

MHP’den ’İstifa’ Açıklaması

MHP’den ’İstifa’ Açıklaması

MHP’den ’İstifa’ Açıklaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim