• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

MHP’den Gaziantep İçin Güvenlik Çağrısı

MHP’den Gaziantep İçin Güvenlik Çağrısı
MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, bugünlerde kurutuluş günü kutlanan Gaziantep'in son dönemlerde isminin terör örgütleri ile anılmaya başlandığını...

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, bugünlerde kurutuluş günü kutlanan Gaziantep'in son dönemlerde isminin terör örgütleri ile anılmaya başlandığını belirterek, kent yetkililerine güvenlik konusunda çağrıda bulundu.

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, parti binasında yaptığı açıklamada, ülke genelinde de yaşanan terör olaylarında Gaziantep'in isminin sık sık terör örgütleri ve hücre evleri ile anıldığını söyleyerek, güvenlik konusunda çağrıda bulundu. Terör örgütü DAEŞ'in Gaziantep üzerindeki etkisini artırdığını da ileri süren Taşdoğan, Gaziantep'in ülkenin farklı illerindeki terör olaylarında anıldığını hatırlatarak, yakalanan örgüt üyeleri, Beylerbeyi Mahallesi civarında bir evde patlatılan bomba, bir fabrikanın deposunda 120 ton amonyum nitrat yakalanması gibi durumların da Gaziantep'i tehdit eden olaylardan bir kaçı olduğunu ifade etti.

Kentteki en büyük sorunun güvenlik olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Taşdoğan, devlet yetkililerine çağrıda bulundu. Taşdoğan, "Gaziantep adeta terörün kucağına terk edilmiş durumdadır. Halkımız her an başına bir şey gelecekmiş gibi tedirgin. Emniyete yapılan bomba ihbarları gün geçtikçe artıyor. Sanayisi, ticaret ve yemekleriyle anılan Gaziantep, şimdi örgütlerin hücre evleri ile anılıyor. Bu olayların bitmesi ve Gaziantep'in refaha kavuşması için tüm yetkilileri görev başına çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

"GÖÇ KORKUTUYOR"

Terör olayları ve operasyonların yapıldığı doğu illerden göçlerin yaşandığını kaydeden Taşdoğan, Gaziantep'e diğer doğu illerinden olduğu gibi Suriye'den de devam eden göçlerin bulunduğunu söyledi. Göç sorunun büyük sıkıntılara neden olacağını ifade eden Taşdoğan, "Bu göçlerle ilgili hiçbir tedbir alınmamıştır. İnsanlar rastgele gelip, Gaziantep'e yerleşmektedir. Bu çözüm masasında, göç dalgalarına karşı, yapılması gereken ve alınması gereken tedbirlere, çözümler aramaya çağırıyorum. Biz elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu duyurmak isterim. Bu göçler, ilerleyen zamanlarda, bu şehrin büyük sıkıntısı olacaktır" dedi.

"STÜDYO DAİRELER İSTENMİYOR"

Vatandaşların stüdyo daireler istemediğini de değinen İl Başkanı Taşdoğan, vatandaşların artan 1+1 stüdyo dairelerden şikayetçi olduğunu kaydetti. Taşdoğan, "Özellikle kavaklık ve Ordu Caddeleri civarındaki bu daireler, vatandaşın tepkisi çekmektedir. Son zamanlarda bu daireler, fuhuş ve terör olaylarında kullanılıyor. Bu durumdan vatandaşlar, rahatsız oluyor. Bazı vatandaşların belediyelere şikayette bulunduğunu biliyoruz. Fakat bu konuda belediyeler hiçbir adım atmamıştır. Aksine yandaşlarına ruhsat izni vererek, bu dairelerin artmasını sağlamıştır" diye konuştu.

MHP’den Gaziantep İçin Güvenlik Çağrısı

MHP’den Gaziantep İçin Güvenlik Çağrısı

MHP’den Gaziantep İçin Güvenlik Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim