• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

MHP Elazığ İl Başkanlığı Yeniden Açıldı

MHP Elazığ İl Başkanlığı Yeniden Açıldı
MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan teşkilatlar arasında yer alan Elazığ'da il ve ilçe başkanlıkları yeniden atama yapılarak açıldı.

MHP Genel Merkezi tarafından kapatılan teşkilatlar arasında yer alan Elazığ'da il ve ilçe başkanlıkları yeniden atama yapılarak açıldı.

MHP Elazığ il ve ilçe başkanı ile birlikte teşkilat geçtiğimiz Pazartesi günü görevden alınmıştı. Görevden alınan il başkanının yerine genel merkez tarafından Oğuzhan Demir, ilçe başkanının yerine ise Niyazi Rıdvan Kaya getirildi. İl Başkanı Oğuzhan Demir, 1 Kasım seçim sonuçları üzerinden partilerine ve genel başkanlarına yönelik yıpratma, karalama ve linç etme kampanyası başlatıldığını belirterek, "Bazı teşkilatlarımız, teşkilat kural ve kaidelerine uymayan tavır ve hareketlere sevk edilmiş ve töremiz hiçe sayılmıştır. Liderimizin hastalığı fırsat bilinmiş ve dedikodular çıkartılmıştır. Liderine geçmiş dileklerinde bulunmayan teşkilat başkanları hiçbir talimat verme yetkisine sahip olmayan kişilerden teşkilat adına talimat almaya başlamışlardır" dedi.

Genel merkezlerinin tüm uyarılarına rağmen teşkilat başkanlarının işledikleri disiplin suçunda ısrar ettiklerini ve teşkilatlarının kapatılmasına sebep olduklarını dile getiren Demir, "Nihayetinde aynı disiplinsiz davranışlarında ısrar eden MHP Elazığ İl ve İlçe Teşkilatları genel merkezimizce parti tüzüğümüzün 52 ve 54 maddelerine istinaden 22 Şubat günü kapatılmıştır. Şahsıma, merkez kurucu başkanlığı görevi ise Niyazi Rıdvan Kaya'ya verilmiştir. Bugün bizler İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu olarak karşınızdayız" diye konuştu.

Ülkücülerin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik saldırıların her dönem olduğunu söyleyen Demir, şunları kaydetti:

"Ancak dava şuuru ve ülkücü duruşla bunların üstesinden gelinmiştir. Bu süreçte tarafımıza verilen görevi icra ederken birlik ve bütünlüğü sağlayacak tavır alacağımıza, teşkilatlarımızın daha güçlü olması için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Biliyoruz ki bu kötü günlerin ömrü uzun olmayacaktır. Tüm camiamız daha iyi günler için elinden geleni yapacak liderlerine ve bize desteğini esirgemeyecektir. Bizde, bize verilen bu kutsal vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz. Bizler İl ve İlçe Yönetim Kurulu olarak bu gayretle çalışacağız ve inşallah başarılı olacağız."

MHP Elazığ İl Başkanlığı Yeniden Açıldı

MHP Elazığ İl Başkanlığı Yeniden Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim