• BIST 9902.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Mezun Oldukları Okula Kitap Bağışında Bulundular

Mezun Oldukları Okula Kitap Bağışında Bulundular
Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi 1996 yılı mezunlarından oluşan bir grup okulun kütüphanesine kitap yardımında bulundular.

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi 1996 yılı mezunlarından oluşan bir grup okulun kütüphanesine kitap yardımında bulundular. Okuldan mezun olduktan sonra okul ile irtibatlarını hiç kesmediklerini belirten ve kendilerini 96 mezunları olarak adlandıran grup okula yardımlarının devam edeceğini belirttiler. Okul mezunlarından olan Avukat Turgay Nas yaptığı açıklamada; " 1996 İmam Hatip Lisesi mezunları olarak bizler okulumuzu mezun olduğumuz günden belli hiçbir zaman unutmadık yalnızda bırakmadık her türlü ihtiyaçlarına koşmaya çalıştık. Çünkü biz okulumuza sahiplik duygusuyla bağlıyız. Bütün hayırlı işlerde lokomotif yanlış işlerde de fren olmaya çalıştık her türlü katkıyı da sağlamaya hazırız. Bizden önceki abilerimizin ablalarımıza ve bizden sonraki kardeşlerimize her açıdan örnek olarak onlarında bu davranışlara devam ettirmelerini okulla olan bağlarını koparmamalarını talep ediyoruz. Biz şimdi sembolik olarak okulumuza kitap bağışında bulunduk okulumuzun bahçe kapısını yaptırdık buna benzer bir çok faaliyet de bulunduk. Bizim bir tabelamız yok bir dernek değiliz sivil toplum örgütü de değiliz. Okulumuza katkı sağlayan bir topluluğuz inşallah bizden sonraki arkadaşlarımızda bundan örnek alarak bu şekilde devam ederler." dedi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi 1996 yılı mezunlarından olan Erzincan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Yıldız yaptığı açıklamada; "İmam Hatip mezunu olmak ayrı bir duygu her okulun mezunları vardır ama İmam Hatip Lisesinde okumuş olmak ve İmam Hatip mezunu olmak daha farklı bir duygu olduğuna inanıyorum. Bizim bu hizmetimizde tamamen gönüllülük esastır. Ben bu hizmetin artarak gelişeceğine ve bu okula bir çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu faaliyetimizin diğer mezun arkadaşlara da örnek teşkil etmesini ümit ediyorum. Şahsım ve kurumum adına arkadaşlarımıza bu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. " dedi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Harun Şimşek ise yapılan kitap bağışı yardımından dolayı teşekkür edip; "1996 Mezunları daha önceden ben müdür olmadan önce çeşitli yerlerde toplanıyorlardı ben kendilerini okulumuza davet ettim ayda bir 2 ayda bir okulumuzda toplantı yapıyoruz. Okulumuz için ne yapabiliriz diye bunun planlamasını yapıyoruz. Yaklaşık 10 bin tl'ye mal olan bir kapı yaptırdılar okulumuza. İkinci bir açığımız vardı kütüphanemizde güncel kitaplarımız yoktu yine arkadaşlarımız kendi aralarında güncel kitaplar olmak üzere belli sayıda kitap bağışında bulundular. Biz yıl önemli değil eski mezunlarımızdan okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Onları her zaman okula bekliyoruz. Burada 196 mezunlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim