• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Mezitli Belediyesi İşçileri Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Mezitli Belediyesi İşçileri Çanakkale Şehitlerini Unutmadı
Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan işçiler, Çanakkale şehitlerini, 10 metre uzunluğunda Türk Bayrağı...

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan işçiler, Çanakkale şehitlerini, 10 metre uzunluğunda Türk Bayrağı açıp saygı duruşunda bulunarak andı.

Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli işçiler, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümünde, sabah erken saatte Yeni Mahalle'de bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde toplanan işçiler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kendi iradeleriyle bir etkinlik düzenlediler. İşçiler, 10 metre uzunluğunda Türk Bayrağı açarak, başta Atatürk olmak üzere tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Yaklaşık 15 dakika süren anma etkinliğinde, gür bir sesle İstiklal Marşı'nı okuyan işçiler, Çanakkale Zaferi'nde yazılan destanı, o destanın tüm kahramanlarını bir kez daha hürmet ve minnetle andılar.

TERÖR ŞEHİTLERİ İÇİN 5 DAKİKA SESSİZLİK

Türkiye'deki terör olaylarında yaşamını yitiren tüm şehitleri de unutmayan işçiler, şehitler için dualar okuyarak, 5 dakika boyunca sessiz kaldılar. Şehit ailelerinin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirten işçiler, anma etkinliği sonrası görev yerlerine geçtiler.

Öte yandan, gösterdikleri örnek davranıştan dolayı işçileri takdir eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarımız, böylesine anlamlı "Şehitler Günü'nde, şehitlerimizi unutmamışlar ve onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğilmişler. Kendileri milli birlik ve beraberliği en yukarıda tutmaları gerektiğinin farkındalar, yaptıkları bu davranış için kutluyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Mezitli Belediyesi İşçileri Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Mezitli Belediyesi İşçileri Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim