• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizim için 10 haftalık bir kurtuluş...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizim için 10 haftalık bir kurtuluş savaşı başlıyor" dedi.

Medicana Sivasspor galibiyetiyle ligde kalma umutlarını tazeleyen Mersin İdmanyurdu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde, Macit Özcan Spor Tesisleri'ndeki antrenmana, ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı- lacivertli ekip, ardından koordinasyon çalışması yaptı. Mersin İdmanyurdulu oyuncular, çalışmayı çift kale maçla tamamladı.

"HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ"

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Ümit Özat, Sivasspor maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını bir kez daha kutladığını söyledi. Torku Konyaspor maçı öncesi 4 periyotluk bir döneme girdiklerini ve bu dönemde 8 ile 12 puanlık bir hedefleri olduğunu hatırlatan Özat, "Tabii ki müneccim değiliz. Bu altı olur üstü olur bilemeyiz ama bundan sonra hiçbir maçı ayırt etme lüksümüz yok. Hangi takım olursa olsun biz zaten kazanmak için çıkıyoruz. Konyaspor maçı gibi çok anormal durumlar olmazsa kolay kolay pes edeceğimiz bir maç olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

"10 HAFTALIK BİR KURTULUŞ SAVAŞI BAŞLIYOR"

Bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özat, şöyle devam etti:

"Rakip haftalardır galip gelemiyor ve en rahat oynayacakları maç olarak da bizim maçı seçiyorlar kendilerine göre. Bizim de bir çıkışımız var. Ligin ikinci yarısı başladığında Kayserispor 22 puandaydı, biz 10 puandaydık. O farkı 3 puana düşürdük. Dolayısıyla onların da Fenerbahçe deplasmanına gideceğini düşünürsek, tabii en yakın rakibimizin Kayserispor olmasından dolayı konuşuyorum. Yoksa biz Trabzonspor'dan da 3 puan alırsak, yukarıdan da mutlaka kaybeden olacak ve bu yarışa ortak olan olacaktır. Aslında bizim için önümüzdekilerin ne yapacağını düşünmeden kendimizin ne yapacağı önemli. Trabzon'dan puan ya da 3 puanla ayrılırsak, sonraki inşallah Gaziantepspor maçında Allah'tan mani gelmezse ilk defa o tehlikeli bölgenin üstüne çıkabiliriz diye düşünüyorum. O nedenle dünden itibaren hazırlıklarımıza başladık. 10 haftalık bir kurtuluş savaşı başlıyor. Herkesten ricam, iyi günde kötü günde, son güne kadar yanımızda olmaları ve bizi desteklemeleri."

Takımda cezalı ya da sakat oyuncu olmadığını da kaydeden Özat, ilk defa tam kadro çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor Masaisi Sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim