• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Mersin İdmanyurdu'nda başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi

Mersin İdmanyurdu'nda başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi
Mersin İdmanyurdu'nda Başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi. Tek liste ile gidilen Olağanüstü Genel Kurulda Hüseyin Çalışkan Mersin İdmanyurdu'nun başkanı oldu.

Mersin İdmanyurdu'nda 8 yıllık Ali Kahramanlı devri de kapanmış oldu. Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilen Genel Kurul'da Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın desteği ile eski başkanlardan Hüseyin Çalışkan Mersin İdmanyurdu'nun başkanı oldu. Çalışkan'ın yönetiminde şu isimler yer aldı. "Senan İdin, Özgür Sanal, Hikmet Kaya, Engin Şahin, Abdi Kurt, Sedat Aydöner, Mehmet Can Duman, Beşir Acar, Abdi Öztürk, Metin Yıldıran, Mahsum Sevimli, Murat Altındere, Akif Serin, Cihat Gündoğar, Vedat Yüksel, Sabri Tekli."

KAHRAMANLI DÖNEMİ İNCELENECEK

Kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan genel kurulda göreve gelen yeni yönetim, Başkan Ali Kahramanlı döneminin hesaplarını da mercek altına alacak. Geçen sezon elde edilen başarıya rağmen, yüklü miktarda borcu olan kulübün oluşturulacak bağımsız denetçiler tarafından geriye dönük mali yapısı da incelenecek.

HÜSEYİN ÇALIŞKAN: BULUNDUĞUMUZ YERİ BİLİYORUZ

Mersin İdmanyurdu'nun yeni Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ise Ali Kahramanlı'ya bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür etti. Çalışkan, "Kongre hepimize hayırlı uğurlu olsun. Fazla söze gerek yok bulunduğumuz yeri biliyoruz. Bildiğim kadar kulübün bankaya, futbolculara, hocalara, maliyeye, eski başkan Ali Kahramanlı'ya borcu var, yani var oğlu var. İnşallah kentin desteği ve yönetim kurulumuzla birlikte bu takımı ligde tutacağız. El birliği ile yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızla beraber gecemize gündüzümüze katarak altından çıkarsak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

KAHRAMANLI: ARKAMDAN KONUŞMAYIN

Genel Kurula hitap eden eski başkan Ali Kahramanlı da "2008 yılında göreve geldiğimde takım İkinci Lig'deydi.

Çalıştık, mücadele ettik ve takımı Bank Asya'ya oradan da Süper Lig'e çıkarttık. Düştük bir daha çıktık. Bunları yapabilmek tabi ki kolay şeyler değil. İdari binası ve oturacak bir yeri olmayan kulübe çok şey kazandırdık. Her şeyden önce takımı Süper Lig'e çıkarttık. Takımın başarısı için gece gündüz çalıştık. Ancak takım şuan zor bir süreçten geçiyor ve bu zorlu süreçte hepimizin yeni yönetimin yanında olması gerekir. Biz yıllarca destek için çırpındık ancak kimse bize yardım etmedi ve hep yalnız bırakıldık. Kimse sesimizi duymadı. Bana kimse sahip çıkmadı. Bu kulübe gecemi gündüzümü, paramı, malımı ve kalbimi verdim ve vermeye de devam edeceğim. Her zaman yeni yönetimin yanında olmaya devam edeceğim. Ama şuan bakıyorum ki 8 yıldır hiçbir şey yapmamışız gibi bir hava yaratılıyor. Bu kulüp benim çocuğum ve evladım gibi. Aileme ayırmadığım zamanı kulübe ayırdım. Yıllardır bu kulübü yöneten biri olarak görevi ve kulübü bugün bırakmak çok zor geliyor bana" diye konuştu.

"BUYURUN HESAPLARIMIZI İNCELEYİN"

Bugüne kadar kulüp hesaplarının hep açık ve şeffaf olduğunu iddia eden Kahramanlı, "Kim ne zaman istersen gelip hesaplarımızı inceleyebilir. Bu kulübün parasını yemedik ve çalmadık. Sadece bu kulübe paramızı ve zamanımızı verdik. Eğer bizden habersiz bu kulübün parasını yiyen biri varsa ona zehir zıkkım olsun. Ne zaman istenirse buyurun hesaplarımızı inceleyin. Biz buradayız kim ne konuşacaksa çıkıp buradan konuşsun. Kimse arkamızdan konuşmasın. Biz ne yaptıysak açık ve şeffaf yaptık, her şeyimiz ortada. Bu kulübe servetimi verdim. 8 yılda Mersin İdmanyurdu'na 20 milyon verdim. Hiçbir zaman vermiş olduğum paranın faizini hesaplamadım.

Bu kulübe hiçbir şey vermemişim gibi kimse konuşamaz. Alacağımdan vazgeçmem yönünde bana baskılar var. Ben alacağımı en arkaya sıraya attım ve kulübün önünü açtım. Kulübümün emrindeyim. Ama bugün birileri Mersin İdmanyurdu'na siyaseti sokmaya çalışıyor. Ben kulüp başkanı olarak bu kulübe hiçbir zaman siyaseti bulaştırmadım" şeklinde konuştu.

 

Mersin İdmanyurdu'nda başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi

Mersin İdmanyurdu'nda başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi

Mersin İdmanyurdu'nda başkanlığa Hüseyin Çalışkan seçildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim