• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Mersin Büyükşehir Belediyesi, FIBA Avrupa Ligi’ne de galibiyetle başlamak istiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, FIBA Avrupa Ligi’ne de galibiyetle başlamak istiyor
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, yarın evinde oynayacağı FIBA Avrupa Ligi'nin ilk maçını kazanmak...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, yarın evinde oynayacağı FIBA Avrupa Ligi'nin ilk maçını kazanmak istiyor. Genel Menajer Melahat Aydın, "Türkiye liginde olduğu gibi Avrupa'ya da galibiyetle başlamak istiyoruz. Avrupa'da ki hedefimiz grupta ilk 4 içinde yer alıp, bir üst tura çıkmaktır"

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne Beşiktaş galibiyetiyle başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, FIBA Avrupa Ligi maçlarına da iyi başlamak istiyor. Yarın FIBA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Fransa temsilcisi BLMA'yı konuk edecek olan Mersin ekibi, galibiyetle başlamak istiyor.

"Öncelikle hedefimiz grupta ilk 4 içinde yer almak"

Maçla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Beldeyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, yarın kendilerini zorlu ve mücadelesi yüksek bir maç beklediğini söyledi. FIBA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Fransa ekibi BLMA'yı yenerek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Aydın, "Maçın zorluk derecesinin farkındayız. Ayrıca her zaman ilk maçlar zor olur. Şu anda takımımız hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl FIBA Avrupa Ligi'nde A grubunda mücadele edeceğiz. Diğer tüm rakiplerimiz zor. İtalya, Çekoslovakya, Prag, Polonya, Rusya'dan takımlar var. Türkiye'den Fenerbahçe de bizim grupta yer alıyor. Bizimle beraber 8 takımın yer aldığı bir grup var. Zor bir grupta mücadele edeceğiz. Avrupa'da ilk 4'de yer almak istiyoruz. Böylelikle karşı gruptan ilk 4'e kalmış bir takımla çapraz eşleşme ile play-off oynayacağız. Hedefimiz ilk 4'e girmektir. Yarın ki ilk maçımızı özellikle evimizde oynamamızdan dolayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

Aydın, taraftarların Servet Tazegül Spor Salonu'na gelmesi için yarın saat 17.00'de Edip Buran Spor Salonu ve Güvenevler Mahallesi'nde bulunan itfaiye önünden ücretsiz servis kaldırılacağını da söyledi.

"Lige iyi başladığımız için mutluyuz"

Beşiktaş maçıyla ilgilide konuşan Aydın, "Sezona çok iyi hazırlanmıştık. Haziran ayından beri çalışmalarımız sürüyordu. Ligin ilk maçına Beşiktaş galibiyetle başlamamız bizi mutlu etti. Takımımız gerçekten çok etkili bir oyun ortaya koydu ve güzel bir galibiyet aldı. Şu anda takım olarak moralimiz yerinde. Özellikle seyircilerimizde bu maç bize destek verdiler. Bizde onlara güzel ve zevkli bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da güzel galibiyetler alırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim