• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 15 °C

Merhum Başbakanlardan, Necmettin Erbakan Ölüm Yıl Dönümünde Yad Edildi

Merhum Başbakanlardan, Necmettin Erbakan Ölüm Yıl Dönümünde Yad Edildi
Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mevlüt programı ile merhum Başbakanlardan Prof.

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mevlüt programı ile merhum Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ölüm yıl dönümünde yad edildi.

Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Caminde gerçekleştirilen anma etkinliğine çok sayıda vatandaş katılırken, gerçekleştirilen etkinliğe bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de iştirak ettikleri gözlendi.

Etkinliğin ardından merhum Erbakan ile ilgili Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama ise şu ifadelere yer verildi:

"Milli Görüş Hareketinin lideri 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefat yıldönümü nedeniyle dünyanın her yerinde anılmaya devam ediyor. Bugünde Afyon Erbakan Vakfı olarak merhum liderimizi İmaret camiinde, Afyonlu hemsehrilerimizle beraber dualarla yad ettik.

Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan ömrünün her anını ülke sevdasına adamış, unutulmaz hizmetleri ile halkımızın sevgisini ve takdirini kazanmış örnek bir liderdi. Ülkemize yaptığı büyük hizmetleri daima hatırlanacaktır. Hocamızı biz daima sevgi, saygı ve şükranla anacağız. Bizlerde, Erbakan hocamız hayatı boyunca ne yapmışsa insanlık alemine nasıl faydalı olmuşsa aynı şekilde faydalı olmaya fayda sağlamaya devam edeceğiz. Yine insanlık alemine siyonizmin vahşi yüzünü nasıl göstermiş ve siyonizmi nasıl deşifre etmişse bizlerde siyonizmin karşısında bir kale bir set olmaya devam edeceğiz inşallah. Bizler Erbakan hocamız gibi, ülkemizde ve tüm dünyada, hayrı yaygınlaştırmak için, islah için sömürünün ve haksızlığın ortadan kaldırılması için, hak ve adalete dayalı, hakkın üstün tutulduğu adil bir dünyanın kurulması için çalışmaya devam edeceğiz inşallah.

Bizler yine Erbakan hocamızın, hayat, iman ve cihattır. Sözlerini temel alarak çalışmaya devam edeceğiz. Bizler Erbakan Vakfı olarak Milli Görüşçü kuruluşların asıl maksadından saparak, bir fikir kulübü, kendi içine kapalı bir cemaat haline getirilmesinin karşısında duracağız. Erbakan Vakfı olarak, Milli görüşçü kuruluşların asıl maksadından saparak, Her hangi başka bir hareketin, her hangi bir cemaatin uydusu haline getirilmesinin de karşısında duracağız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim