• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 24 °C

Mergen: “Manisa’da Destek Konusunda Bir Refleksin Oluşmasını Bekliyoruz”

Mergen: “Manisa’da Destek Konusunda Bir Refleksin Oluşmasını Bekliyoruz”
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, sezonun ilk yarısını lider olarak bitirmenin sevincini yaşarken diğer yandan Manisaspor'u içinde bulunduğu ekonomik...

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, sezonun ilk yarısını lider olarak bitirmenin sevincini yaşarken diğer yandan Manisaspor'u içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan kurtarmanın mücadelesini verdiklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisaspor, devre arasında önemli açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan takımını bir kez daha tebrik etiğini ifade eden Mergen, "Futbolcularımıza, teknik heyetimize ve bu yolda başta taraftarımız olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"BUGÜNE KADAR BİRÇOK KONUYU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK"

Mergen, göreve geldikleri günden bu yana Manisaspor'u içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan kurtarmanın mücadelesini verdiklerini ifade ederek, "Bugüne kadar kulüp üzerindeki hacizlerden tutun, transfer yasaklarına kadar bir çok konuyu çözüme kavuşturduk ve kavuşturmaya da devam ediyoruz. Ama devre arasına girdiğimiz şu günlerde artık Manisa'da destek konusunda bir refleksin oluşmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre belediyelerine de bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini vurgulayan Mergen, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu süreçten itibaren de Manisa Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre belediyelerimizden nasıl daha fazla destek sağlayabiliriz konusunun çalışmalarını gerçekleştirmeye başladık. Özellikle altyapımızın, tesislerimizin bakım onarım ve saha tefrişatı ve benzeri giderlerinin karşılanması konusunda üç belediyemize de; belediye meclislerinde gündeme getirilmesi için, büyükşehir belediye ve belediyeler kanunun ilgili maddeleri kapsamında taleplerimizi resmi yazışmalar ile ilettik. Manisa Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre belediyelerimizin meclislerinden de bu yönde destek gelmesini umut ediyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim