• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Memur-sen’den Terör Saldırısına Kınama

Memur-sen’den Terör Saldırısına Kınama
Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Ulucami'de düzenlenen hain terör saldırısını kınadı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Ulucami'de düzenlenen hain terör saldırısını kınadı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, "Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

Sendikaya bağlı 11 hizmet iş kolunun yönetim kurulu ve üyeleriyle basın açıklaması yapan Şeker, "Terör, karanlık ve kanlı yüzünü, maalesef, Bursa'mızda, açılışına peygamber torunu Emir Sultan'ın misafir ettiği Somuncu Baba'nın vaaz verdiği, Süleyman Çelebi'nin namaz için kapıyı açtığında Peygamber Efendimizi (S.A.V.) ağırladığı, sadece mimarisiyle değil, maneviyatı ile İslam dünyasında önemli yeri olan Ulucami'de gösterdi. Hain terör saldırısında vatandaşlarımızdan can kaybının yaşanmaması ve sadece yaralıların olmasından dolayı Allah korudu diyerek dua ediyoruz. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak Bursa'mızın ve Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar dileyerek ailelerine geçmiş olsun diyorum" dedi.

Millettin vakur duruşu ile terörün hedefine asla ulaşamayacağına dikkat çeken Şeker, "Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın "Frankenstein'ları kirli hedeflerine asla ulaşamayacak. Türkiye'yi ve ümmet coğrafyasını hedef alan senaryonun, senaristlerini de, aktörleri ve figüranlarını da iyi tanıyoruz. Terör saldırıları sonrasında kargaşa meydana getirmek için fitneyi yaygınlaştırmaya çalışanları da biliyoruz. Medeniyet birikimimiz bizi burada sorumlu kılmakta, terör kâbusuna son verecek gücü de bize vermektedir. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.

Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel cevabın milletin tek yürek olması olduğunu ifade eden Şeker, "Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim