• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Memur-sen’den Terör Destekçilerine Kınama

Memur-sen’den Terör Destekçilerine Kınama
Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, İstanbul'da meydana gelen patlama ve devlet üniversitelerindeki 1128 akademisyenin imzaladığı bildiride, askerimizi...

Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, İstanbul'da meydana gelen patlama ve devlet üniversitelerindeki 1128 akademisyenin imzaladığı bildiride, askerimizi ve polisimizi katliamla suçlayan, kendilerini bilim insanı olarak tanıtan, topluma algı operasyonu yapan bu akademisyenleri şiddetle kınadıklarını açıkladı.

Uçak yaptığı açıklamada, "Bugün İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda sabah saatlerindeki terör saldırısında ve terörün hedef aldığı şehirlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yaşanan bu elim olay ve her gün yeni eylemlerle şehirleri savaş alanına çeviren, hendek ve barikatlarla yerleşim birimlerini yaşanmaz hale getiren, camileri ve okulları yakan, eğitim ve sağlık çalışanlarını katleden, PKK terör örgütüne destek veren, ülkemizin özel ve devlet üniversitelerinde çalışan 1128 akademisyenin imzaladığı bildiride, askerimizi ve polisimizi katliamla suçlayan, haince devletimizi karalayan, kendilerini bilim insanı olarak tanıtan, topluma algı operasyonu yapan bu akademisyenleri şiddetle kınıyoruz. Ülkemizde aydın geçinen bu akademisyen müsveddeleri, Üniversitelerin ve akademik camianın etiketini kullanarak, PKK terör örgütüne haince, gaflet ve dalalet içinde birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz. Devletimizin ve Milletimizin güvenliğini sağlamak için canını hiçe sayan, gece gündüz, karda kışta hiç durmaksızın, cansiperane görev yapan kahraman askerimizi ve polisimizi hain, devletimizi katliamcı ilan eden bu akademisyenlerin hukuk önünde hesap vermesi için Üniversitelerde Rektörleri ve Cumhuriyet Başsavcılarını göreve davet ediyoruz. Vatan savunmasında canını hiçe sayarak şehit olan kahraman güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz" dedi.

Memur-sen’den Terör Destekçilerine Kınama

Memur-sen’den Terör Destekçilerine Kınama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim