• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 14 °C

Memur-sen’den İnan Hatırasına Kudüs Ziyareti

Memur-sen’den İnan Hatırasına Kudüs Ziyareti
Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine özel indirimli Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı, Kudüs Şairi Mehmet...

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine özel indirimli Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı, Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan hatırasına Kudüs ziyareti programı düzenliyor.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Memur-Sen olarak çok özel ve uygun fiyatlarla Kurucu Genel Başkanımız Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan'ın hatırasına Kudüs Ziyareti programı düzenliyoruz. Mescid-i Aksa'nın yapayalnız kaldığı şu günlerde, orada bulunmamıza ve safları doldurup "Aksâ ve Filistin yalnız değildir" mesajını dünyaya vermemize çok ihtiyacı var. Unutmayalım ki Mescid-i Aksâ ilk kıblemizdir, Kudüs bizim şehrimizdir, Kudüs, tüm Müslümanlarındır, Kudüs, Ümmetin onurudur. Ümmetin selameti için dün Osmanlı ceddimizin tam 401 yıl 3 ay 6 gün boyunca Mescid-i Aksa'nın izzeti ve şerefi için nöbet tuttuğu ve orada hayatlarını verdiği mübarek topraklarda bugün Filistinli kardeşlerimiz her türlü zorluk, işkence, işgal, vahşet ve ölüme rağmen, bizim adımıza bu kutsal mekânımızda nöbet tutuyor. Onlara destek olmaya gideceğiz." dedi.

Daha önce düzenledikleri ziyaret programlarından edindikleri tecrübeyle verecekleri hizmetin daha kaliteli olması için çalıştıklarını anlatan Sofuoğlu, "Kudüs ziyareti programının hazırlanmasında gereken hassasiyet gösterilerek üyelerimizin memnuniyetinin en üst düzeyde tutulmasına gayret edilmiştir. Bu alanda hizmet veren tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılmış, alınan teklifler sonucu olarak hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle Sor Turizm Şirketi'yle bir protokol imzaladık." şeklinde konuştu.

Memur-sen’den İnan Hatırasına Kudüs Ziyareti

Memur-sen’den İnan Hatırasına Kudüs Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim