• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Memur-sen Terörü Lanetledi

Memur-sen Terörü Lanetledi
Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıyı...

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

Sendika binasında basın açıklaması yapan Şeker, Diyarbakır, Mardin, Van ve Şırnak başta olmak üzere bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıları kınayarak, şehit olan güvenlik görevlilerine Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Milletin, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi iyi bildiğini ifade eden Şeker, "Milletimiz bugün de üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşliğin devam edeceğine dikkat çeken Şeker, "Barış maskeli çağın Frankenstein'ları kirli hedeflerine asla ulaşamayacak. Terör saldırıları sonrasında kargaşa meydana getirmek için fitneyi yaygınlaştırmaya çalışanları da biliyoruz. Medeniyet birikimimiz bizi burada sorumlu kılmakta, terör kâbusuna son verecek gücü de bize vermektedir. Onun için büyük Memur-Sen ailesi olarak diyoruz ki gelin birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, terörü, üst aklını, finansörlerini, terörden medet umanları birlikte alt edelim, daha güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edelim. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alanları deşifre edelim. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, huzurumuza ve istikrarımıza derin operasyon girişiminde bulunan küresel güçlerin emellerini boşa çıkartalım. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, terör koalisyonuyla Türkiye'yi içine alan bölgede terör ve çatışma odaklı bir iklim değişikliği planlayanların heveslerini kursağında bırakalım. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, Dünya'yı emperyalist hedeflerinin sahnesi haline dönüştürmeye çalışanların küresel hesaplarını bozalım. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkalım, Türkiye'nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için sorumluluk alalım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim