• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Memur-sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan:

Memur-sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan:
Memur-Sen Kayser İl Temsilcisi Aydın Kalkan; "Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine,...

Memur-Sen Kayser İl Temsilcisi Aydın Kalkan; "Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine, Türkiye'nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz."

Memur Sendikalaraı Konfederasyonu (Memur - Sen) bağlı, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen), Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) ve Türkiye Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR SEN), Cumhuriyet Meydanı'nda, Ankara'daki kanlı terör saldırısına karşı basın açıklaması yaptı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, söz konusu saldırı ve benzerlerinin, Türkiye'nin, Büyük Türkiye yolundaki ilerleyişini engellemek için yapıldığını savundu. "Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine, Türkiye'nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz." diyen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu cani saldırı, Türkiye'ye, Türkiye'nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Bu saldırı, demokrasimizin gelişmesini, demokratik standartlarımızın yükselmesini, sivil siyaset alanının genişlemesini engellemeye çalışanların kirli işbirliği hamlesidir. Bu saldırı, hukukun üstünlüğünden, halkların zenginleşmesinden, güvenlik özgürlük dengesinin özgürlük lehine şekillenmesinden rahatsızlığın dışa vurumudur. İnsani bütün değerleri hiçe sayan terör saldırısı; yönetimi ve hükümeti zaafa uğratmaya, bütün siyasi partileri etkisiz kılmaya ve sivil siyaset alnını daraltmaya yönelik kalleşçe bir eylemdir. Bu saldırı, küresel krizlere, bölgesel gerilimlere rağmen ekonomik büyümesini sürdüren, sosyal kalkınmasını devam ettiren Türkiye'yi içe hapsetme tezgahının yeni bir versiyonudur. Bu saldırı, süresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarını sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terörün, terör örgütlerinin ve bu eylemlerin azmettiricilerinin, yeniden Büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemesine, Türkiye'nin yönünü ve yolunu değiştirmesine izin vermeyeceğiz."

Basın açıklaması sırasında, "Kahrolsun PKK', "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldı. Program, dua ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.

Memur-sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan:

Memur-sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan:

Memur-sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan:

Memur-sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim