• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Melikgaz’de Geri Dönüşüm Eğitim Semineri

Melikgaz’de Geri Dönüşüm Eğitim Semineri
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi çocuk Meclisi üyelerince düzenlenen "GERİ DÖNÜŞÜM MASKOTU MELİKCAN İLE GERİ...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi çocuk Meclisi üyelerince düzenlenen "GERİ DÖNÜŞÜM MASKOTU MELİKCAN İLE GERİ DÖNÜŞÜM" konulunu seminer gerçekleştirildiğini söyledi.

Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Melikgazi Belediyesi geri dönüşüm sorumlusu Ramazan Aydın tarafından öğrencilere yönelik geri dönüşüm çalışmaları hakkında slayt eşliğinde bilgiler verildiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geri dönüşüm bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerine 5-6 ve 7 sınıflarda okuyan toplam 150 öğrencinin katıldığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi geri dönüşüm eğitim çalışmalarında 2015 yılında 87 okulda öğrencilere eğitim verilirken 2016 yılında 100 okulda geri dönüşüm eğitimlerinin verilmesi hedeflendiğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Geri dönüşümün çalışmasının amacı geleceğimiz olan çocuklarımıza sağlıklı doğal bir çevre bırakmaktır. Çocuklarımıza bu bilinci aşılayarak, evlerinde okullarında ya da bulundukları ortamda geri dönüşüm çalışmalarında etkin bir rol oynamaları konusunda farkındalığı artırmak için bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik eğitim çalışmalarımız devam etmektedir. Okullarda verdiğimiz teorik eğitimleri, okullarımızı geri dönüşüm tesisimize davet ederek anlatmış olduğumuz teorik bilgileri uygulamalı olarak göstererek öğrencilerin daha iyi anlamaları için çalışmaktayız." dedi

Eğitim çalışmalarımızda kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde yapıldığını ve eğitimlerin soru cevap şeklinde ve her öğrenciye söz hakkının tanındığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seminere katılan öğrencilere geri dönüşüm maskotun MELİKCAN'ın verdiği hediyeler çocukların ilgisinin artırıldığını sözlerine ekledi.

Melikgaz’de Geri Dönüşüm Eğitim Semineri

Melikgaz’de Geri Dönüşüm Eğitim Semineri

Melikgaz’de Geri Dönüşüm Eğitim Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim