• BIST 10329.65
  • Altın 2404.901
  • Dolar 32.2673
  • Euro 34.8046
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Melih Gökçek cemaat yurtları duyumunu nereden öğrendi?

Melih Gökçek cemaat yurtları duyumunu nereden öğrendi?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in cemaatin yurtlarında kalan gençlere sokağa çıkın talimatı verdiğini iddia etmesi akıllara Ertem Şener’in twitter’da yediği bu 1 Nisan şakasını getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dün yaptığı basın toplantısında cemaat yurtlarında gençlere sokakları karıştırmaları için talimat verildiğini iddia etmesi büyük tepki toplamıştı. Gökçek’in bu duyumu nerden aldığına dair henüz net bir açıklama yapılmazken twitter’da dolaşan Ertem Şener ile bir @gokhantosun adındaki bir kullanıcı arasındaki diyalog akıllara Gökçek’in bu açıklamalarını getirdi.

“ABİLER BİZİ SOKAĞA ÇIKARMAK İSTİYORLAR”

@gokhantosun adındaki bir kullanıcı Hükümet’i destekleyen yorumları ile bilinen ünlü spor spikeri Ertem Şener’e  “Ben cemaat yurdunda kalıyorum. Bu sabah mesaj attılar hepimize, abiler zorluyor bizi sokağa çıkartmak istiyorlar abi. Yardım et” şeklinde bir tweet atıyor. Ertem Şener’de bu tweete karşılık olarak “tamam sen polisi ara anlat, ben gerekli yerlere haber veriyorum şimdi, merak etme kardeşim ALLAH yanımızda” cevabını veriyor.

“1 NİSAN ŞAKASI” CEVABI VERDİ

Ancak Şener bu cevabının ardından aldığı yanıtla adeta şoke oluyor. @gokhantosun isimli kullanıcı cevap olarak şunu yazıyor:

Tamam abi. 1 Nisan şakası olduğunu sana mı söyleyeyim, polislere mi?

1-024.jpg

GÖKÇEK CEMAAT YURTLARI DUYUMUNU NEREDEN ÖĞRENDİ?

Kısa süre sonra Ertem Şener ile @gokhantosun isimli kullanıcının arasında geçen bu diyalog twitter’da hızla yayılırken Şener’in “ben gerekli yerleri arıyorum” demesi de akıllara Melih Gökçek’in açıklamalarını getirdi.

Gökçek, Twitter’daki bu diyalogun üzerinden kısa bir süre sonra çıktığı basın toplantısında "Manipülasyon yaparak sokakları karıştırmak istiyorlar. Cemaat yurtlarında gençlere talimat verdiler, sokak eylemleri yapmak için. Bu bilgi yurtlarda kalan gençlerden geliyor." diyerek cemaat yurtlarını da hedef göstermişti.

http://www.istanbulhaber.com

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim