• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret
Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Böyle bir dönemde Türkiye zayıf bir hükumetle idare edilseydi, inanın...

Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Böyle bir dönemde Türkiye zayıf bir hükumetle idare edilseydi, inanın sonuçları çok ağır olurdu" dedi.

Şimşek, Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri ve Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır'ı ziyaret ettikten sonra, AK Parti Nurdağı İlçe Başkanlığı'na geçerek partililerle bir araya geldi. Burada Nurdağı'nın seçim çalışmalarındaki başarılarından dolayı, AK Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali'ye teşekkür ve tebrik belgesi verdi. Daha sonra partili kadınlarla hatıra fotoğrafı çeken Mehmet Şimşek, burada partililere seslendi. Şimşek, "Başbakanımız Nurdağı ilçesinin birinci olduğunu biliyor. Sizlerin bu güçlü destekleriyle önümüzdeki bu dört yılda inşallah, Türkiye'miz için Gaziantep için, insanlık için çok güzel hizmetlere hep beraber imza atacağız. Ben bu başarıda emeği geçen değerli ilçe başkanımız, belediye başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, ondan sonra mahalle temsilcilerimiz, muhtarlarımız, sandık görevlilerimiz, tamamını oy veren kardeşlerimiz, oy vermeyip de seçime katılan büyün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Biz bunu bir hizmet, bir dava bilinciyle yapıyoruz. Bu hükümetin yaptığı bütün güzel hizmetlerin sonucunda ortaya çıkan hayır duasının adresi sizsiniz. Yani o ince terazide sizin sevap hanenize de çözülen her sorun yapılan her güzel hizmet sonucunda çıkan hayır duasının adresi sizlersiniz" şeklinde konuştu.

"KAYBOLMAK YOK, ASIL İŞİMİZ ŞİMDİ BAŞLIYOR"

Bu zor dönemde AK Parti hükümetinden başka hiçbir siyasi partinin bu yükün altından kalkamayacağını da sözlerine ekleyen Mehmet Şimşek, herkesin olup biteni gördüğünü ifade etti. Şimşek, "Sayenizde bu zor döneme, güçlü bir hükümetle giriyoruz. Şu Ortadoğu'da olup biteni görüyorsunuz. Terörün geldiği noktayı görüyorsunuz. Dünya ekonomisindeki sıkıntıları görüyorsunuz. Böyle bir dönemde Türkiye zayıf bir hükümetle idare edilseydi, inanın sonuçları çok ağır olurdu. Sizin bu güzel çalışmalarınız ve emeklerinizi karşılığında, çok şükür bugün Türkiye'de istikrar var. Türkiye bütün bu tehditlere karşı, bütün bu risklere karşı, strateji geliştiren ve bütün bu tehditleri bertaraf eden, güce ve yeteneğe sahip güçlü bir hükumet var. Nurdağı'na hizmet noktasında, üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Tam 20 ay oldu. Cumhuriyet dönemindeki en büyük yatırımı yaptı. Yani 100 milyon eski parayla 100 trilyon yatırım yapmış. Ama bunun devamı gelecek inşallah. Seçim bitti kaybolmak yok, asıl işimiz şimdi başlıyor" ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek'in Nurdağı ilçesi ziyaretine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu katıldı.

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret

Mehmet Şimşek’ten Nurdağı’na Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim