• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Medyum Ali Hoca Röportajı

Medyum Ali Hoca Röportajı
Zaten küçük yaşlardan beri kendimde hissettiğim bazı güçler vardı ve bu başta ailem olmak üzere çevremdeki insanlar tarafından da biliniyordu.

Mısır'da uzun yıllar aldığı havas ilmi ve ilm-i ledün eğitimini Türkiye'de bioenerji, kuantum ve parapsikoloji alanındaki ihtisaslarıyla birleştiren ve yıllardır Türkiye'de medyum deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan, "Medyum Ali Gürses" olarak da bilinen Medyum Ali Hoca İstanbul Haber'e konuştu.

Merhaba Ali Bey. Öncelikle bu mesleğe başlama fikri nereden çıktı?

Merhabalar. Zaten küçük yaşlardan beri kendimde hissettiğim bazı güçler vardı ve bu başta ailem olmak üzere çevremdeki insanlar tarafından da biliniyordu. Belli bir yaşa ve olgunluğa gelince yaşadığımız yerdeki aile dostu bir hocamızın el vermesiyle 3 sene Mısır'da yaşadım ve havas ilmi ile ilm-i ledün alanlarında eğitim aldım. Bu dünyada öğrenmenin sonu yoktur diyerek ülkemizde de bioenerji, kuantum ve parapsikoloji konusunda çalışmalarım oldu. Sonrasında ise başlangıçta eşe dosta yardımcı olurken adımın ağızdan ağıza yayılmasıyla kendimi bir anda ayda yüzlerce insana yardım eder halde buldum. Umuyorum ki yaşım ve enerjim el verdiğince elimden geleni yapmaya da devam edeceğim.

Size ulaşanların büyük çoğunluğu hangi konuda yardım istiyor?

En çok karşılaştıklarım eşler arası soğukluk, giden sevgiliyi geri getirme, rızık açma ve kısmet açma gibi konular. Ülkemizde büyü çok yaygın ve eşlerin, sevgililerin birçoğunun arası bu kişilerin çevresindeki genellikle de aile üyeleri olmak üzere, bazı gizli düşmanları tarafından büyü yoluyla açılmakta. Birbirini seven iki insan ortada hiçbir şey yokken bir anda birbirinden nefret derecesinde soğuyabilmekte. Ya da bir büyü olmadan başka bir kadın veya başka bir erkek sebebiyle ilişkiler sona erebilmekte. Bu tür durumlarda insanlar benden geri getirme ve tekrar bağlama konusunda istekte bulunuyorlar. Bu sorunları da havas ilmiyle yapılan vefk çalışmalarıyla çözüyorum. Bunun dışında kısmet açma, rızık açma gibi çalışmaları isteyenlerin oranı da azımsanmayacak kadar fazla. Bu çalışmalarla da iş hayatında başarı, uzun vadede maddi getiri, şans, kısmet, yıldızın yükseltilmesi sağlanıyor ve kısa süre içinde sonuç alınıyor.

Size çalışma yaptırmak isteyenler hangi yollarla ulaşabilirler?

Telefon ve mail yoluyla hizmet veriyorum. 11:00-23:00 saatleri arasında 05355906275 numaralı telefondan veya 7 gün 24 saat medyumalibey@gmail.com email adresinden ulaşabilirler. http://www.medyumali.com sitemdeki iletişim formundan da yazabilirler. Çalışmalar bizzat benim tarafımdan özenle hazırlanıp kargoyla yollanmaktadır. Son dönemde medyum adı altında geçinen birçok kişinin insanlarımıza boş kağıt ya da fotokopi yolladıklarına üzüntüyle şahit oluyorum. Bana ulaşanlar bu konuda şikayetlerini dile getiriyorlar ve bu mesleğe karşı güvenlerini yitirmiş durumdalar. Artık kime güveneceklerini şaşırmış durumdalar. O yüzden belirtmek isterim ki yaptığım tüm çalışmalar kişiye özel olarak safran mürekkebiyle yazılmaktadır.

Son olarak ziyaretçilerimize söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Alah’ın kimseye medyumda, hocada çare arayacak bir dert vermemesi en büyük dileğim ancak hayat ne yazık ki insanlara karşı her zaman iyi şeyler sunmuyor. Bu insanlarımız bana çekinmeden ulaşabilirler. Bunun dışında bazı medyum kisvesi altındaki umut tüccarlarına karşı da insanlarımızı uyarmak istiyorum. Zira beni arayan veya mail atan hemen herkes daha önce birilerine mutlaka para kaptırmış ve güven sorunu yaşıyor. İnternette son dönemde hızlı bir şekilde türeyen birçok dolandırıcı medyumlar birçok kişiyi mağdur etmekte. O yüzden çalışacağınız kişiyi seçerken dikkatli olun, iyi araştırın. İnternetteki adıyla hesap bilgilerindeki adın uyuşmasına dikkat edin. Haklarında yapılan yorumları araştırın. Son olarak; internetteki benim adımı kullanan diğer Ali Hocalar ile hiçbir alakam yoktur ve bu kişilerin de gerçek adları bile Ali değildir. Bu kişilere de aldanılmasın ve benim iletişim kanallarının az önce belirttiğim şekilde olduğu bilinsin.

Medyum Ali Gürses'e değerli vaktinizi bize ayırdığı için teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyoruz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim