• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor

Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor
Karabük'te hizmet veren Özel MEDİKAR Hastanesi tarafından halk günleri programı gerçekleştirilirken, 1. Halk gününün konukları, Karabük'lü şehit yakınları...

Karabük'te hizmet veren Özel MEDİKAR Hastanesi tarafından halk günleri programı gerçekleştirilirken, 1. Halk gününün konukları, Karabük'lü şehit yakınları ve gaziler oldu.

2012 yılından buyana bölgede ilklere imza atan Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi çeşitli sosyal projelere de imza atıyor. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Medikar Hastanesi Karabük ilinde sağlık kuruluşu olarak halkla bütünleşme anlamında halk günleri düzenlemeye başladı.

MEDİKAR Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Karabük Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya , 125. Jandarma Er Eğtim Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sedad Arıcan, MEDİKAR Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Hastane Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Başhekim yardımcısı Dr. Mehmet Coşkun, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Dr. İlker Telli ile şehit aileleri ve Gaziler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan etkinlikte şehit için Kuran-ı Kerim okunup, dua edildi.

SİZLERİ EMANETLERİ KAYBOLMAYAN ALLAHA EMANET EDİYORUM

Programın açılışında konuşan MEDİKAR Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu sosyal sorumluluk kapsamında Medikar Halk günleri buluşması düzenlediklerini belirterek, "Anadolu'yu vatan yapmak için fetihler yapmak için, Dini İslami Mübin'in sancaktarlığını ve kılıçtarlığını yapmak için, bayrak için, asırlardır ve günümüzde hala kanlarıyla, canlarıyla, destan ve tarih yazan bu aziz ve necip milletin yiğit evlatlarının şehit ve gazilerinin bizlere emanet olan siz değerli ailelerimizi ağırlamaktan, sizlerle birlikte olmaktan gurur, mutluluk ve şeref duyuyoruz. Acınız acımız, derdiniz derdimizdir. Evlatlık ve kardeşlik sadece kan bağı ile olmaz, bizde sizlerin can evlatları ve can kardeşleriyiz. Sizleri seviyor ve sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman Devletimiz de, Medikar da yanınızdadır, emrindedir. Her zaman bu kapı da bu gönülde sonuna kadar sizlere açıktır. Bizler için bugünde hala canını feda eden şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekanları Cennet olsun, gazilerimize Allah (cc) şifalar versin" dedi.

Gecede ayrıca Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yöneticileri, ile Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç ve Hastane Genel Müdür ve Başhekim Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'na birer teşekkür plaketi verdi.

Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor

Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor

Medikar Hastanesi Halkla Buluşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim