• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Meclis Toplantıları İlçelerde Yapılacak

Meclis Toplantıları İlçelerde Yapılacak
Mart Ayı Meclis Gündemi'nde yer alan 105 maddenin tamamını karara bağlayarak rekora imza atan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayından itibaren...

Mart Ayı Meclis Gündemi'nde yer alan 105 maddenin tamamını karara bağlayarak rekora imza atan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayından itibaren toplantılarını ilçelere taşıyacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Mart Ayı Toplantısını 4. birleşim ile tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın başkanlık ettiği toplantıda toplam 105 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin geleceği açısından önemli kararların alındığı meclis toplantılarının bundan sonra her ay bir ilçede gerçekleştirileceğini kaydetti. Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Bundan sonra yapacağımız Meclis toplantılarının ilkini bir ilçemizde gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Nisan ayı Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı Sarayköy'de yapılacak. Olağanüstü bir durum olmadıkça her ay meclisin ilk günü toplantılarımızı ilçelerimizde gerçekleştireceğiz" dedi.

Meclis toplantılarını ilçelerde yapma amaçlarını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "En temel amacımız ilçe belediyelerimizin yaptığı işleri yerinde görmek, vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaçlarını tespit etmek, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların da incelemesini yapmaktır. Meclis üyelerimiz ile birlikte gerek büyükşehrin gerekse ilçe belediyelerinin yaptığı çalışmaları yerinde incelemenin yanı sıra her ilçemizin kendine has güzelliklerini ve değerlerini de görmüş olacağız."

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin büyükşehir olduktan sonra ilk kez bir meclis toplantısında 105 gündem maddesi görüşerek rekor kırdığına dikkati çeken Başkan Zolan, "Denizli, Büyükşehir olduktan sonra 105 gündem maddesi ile 2 yılın rekorunu kırdı. Meclisimizin çalışmaları ile 4 günde 105 gündem maddesini karara bağladık. Birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız her karar Denizlimizin geleceği için çok önemli" açıklamalarında bulundu.

Meclis Toplantıları İlçelerde Yapılacak

Meclis Toplantıları İlçelerde Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim