• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

MASİAD Yönetimi Basınla Buluştu

MASİAD Yönetimi Basınla Buluştu
Manavgat Sanayici İş Adamları Derneği'nin (MASİAD) yeni yönetim kurulu Manavgat'ta görev yapan basını mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Manavgat Sanayici İş Adamları Derneği'nin (MASİAD) yeni yönetim kurulu Manavgat'ta görev yapan basını mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yönetim kurulu üyelerini tanıtan, görev dağılımı hakkında da bilgi veren MASİAD Başkanı Akar " MASİAD olarak yeni bir döneme girdik. 2016-2019 yılları arasında 3 yıl MASİAD ve Manavgat'a hizmet edecek olan yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız seçildi. Bu dönem MASİAD'ın içerisinde bir takım değişiklikler yaptık. Öncelikle MASİAD'da başkan yardımcılığı yapacak 3 arkadaşımızı seçtik. Bunlar Abdullah Cengiz, İbrahim Ünal ve Okan Akın'dır. Hüseyin Cengiz ise derneğimizin genel sekreterlik görevini getirildi. Şevki Öncel ise basın ile ilgili işlerden sorumlu oldu. Mücahit Tatar ise muhasip üye olarak görev aldı. İnşallah 2016-2019 dönemi içerisinde geçmiş gelen projelerimize, geleneksel hale getirdiğimiz aktivitelere devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte MASİAD'a yeni bir enerji geldi. Daha farklı projelerle, iş adamlarına yönelik Manavgat'ın Sosyal Kültürel gelişimine yönelik inşallah aktiviteler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

MASİAD'ın 2014 yılında 2050 vizyon raporu hazırladığını belirten MASİAD Başkanı Akar, vizyon raporundaki kendilerine verilen verilerde Manavgat'ın 2015 yılına kadar 2 milyon nüfusa ulaşacağı Manavgat'ın özellikle turizm gelirinin 4-4,5 milyar dan 10 milyar dolar sevilerine çıkacağına yönelik bir takım bilgiler bulunduğunu belirterek bu raporun Manavgat'ın tarımıyla ilgili olarak yapılması gereken özellikle katma değeri yüksek ürün yetiştiriciliği, örtü altı seracılık sebze meyvecilik ve süs bitkileriyle ilgili yapılması gereken çalışmalar olduğunu gösterdiğini ifade etti. Akar şöyle dedi: " Manavgat'ın hızlı gelişiminde tamamen lokomotif sektör Turizm. Turizm'de biliyorsunuz son günlerde yaşanan krizler turizmi çok ciddi bir şekilde etkiledi. Özellikle Rusya ile yaşanan kriz, ayrıca İstanbul Sultan Ahmet Meydanında patlatılan bombada 8 tane Alman turist vefat etti. Ben saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Terörü her neden gelirse gelsin terörü ve destekçilerini lanetliyoruz. Biz MASİAD olarak Ülkemizin milli birlik ve beraberliğine kast edenlerin hiç bir zaman başarıya ulaşamayacağını düşünüyoruz. Bizim Manavgat nasıl bir arada durursak, nasıl bir araya gelirsek Manavgat'ın gelişimine ve sosyal kültürel hayatına destek verirsek, ülke anlamında da bütün siyasi kesimlerin bir arada olması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu ülke hepimizin ve başka gidecek yerimiz yok. Vatansız kalındığı zaman nelerle karşılaşabildiğini son 2 yılda bütün Dünya gördü. Her gün yüzlerce insan gemilerde botlarda kendisini kurtarmak için vefat ediyor. Bizim vatanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Misak-i Milli sınırlarımız içerisinde Ülkemizin milli birlik ve beraberliğine katkı vermemiz gerekmektedir"

MASİAD Yönetimi Basınla Buluştu

MASİAD Yönetimi Basınla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim