• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Marmaris Yaz Mevsimine Temiz Giriyor

Marmaris Yaz Mevsimine Temiz Giriyor
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Marmaris'te Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin çalışmalarına...

Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Marmaris'te Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Yaz mevsiminde artan sıcaklıklarla birlikte derelerde oluşan kötü kokular ve görüntü kirliliklerinin önüne geçmek için çalışmalarını hızlandıran MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 4. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, derelerin temizliklerini tamamladı.

Özellikle sahil kenarlarına yakın yerlerdeki derelerin temizliğine öncelik veren MUSKİ ekipleri, ilk etap olarak Saman İskelesi ve civarındaki dere ve yağmur suyu bağlantılarının temizliğini gerçekleştirdi. 2. Etap çalışmalarını da bekletmeden start veren ekipler, Ketenci Deresi'nden Uzunyalıya kadar uzanan dere hattının temizliğini tamamladı.

Muğla'nın her ilçesinin yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yaptığını hatırlatan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, her ilçede MUSKİ'nin turizme katkı sağlayacak çalışmalara önem verdiklerini söyledi. Ülgen, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "MUSKİ olarak yaz mevsiminde artan sıcaklıklarla birlikte derelerde ve yağmur suyu bağlantılarında oluşacak kötü kokular ve görüntü kirliliklerini ortadan kaldırmak için çalışmalarımıza hız verdik. MUSKİ olarak yapacağımız çalışmalarla ülke turizmine bir nebze bile olsa ilimize katkı sağlamak istiyoruz. İlçelerimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizi daha iyi bir şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Bunların yanı sıra Marmaris ilçemizde sadece sahil kenarlarında değil, üst kesimlerinde kalan dereler ve yağmur sularının bağlantı noktalarında da çalışmalarımız devam edecek"

Marmaris Yaz Mevsimine Temiz Giriyor

Marmaris Yaz Mevsimine Temiz Giriyor

Marmaris Yaz Mevsimine Temiz Giriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim