• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Mardin İçin Bir Araya Geldiler

Mardin İçin Bir Araya Geldiler
AK Parti Mardin İl Başkanlığı "Ortak Değerler" adı altında düzenlediği istişare ve değerlendirme toplantılarının ikincisini gerçekleştirdi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı "Ortak Değerler" adı altında düzenlediği istişare ve değerlendirme toplantılarının ikincisini gerçekleştirdi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı belirli periyotlarla organize ettiği istişare ve değerlendirme toplantılarının ikincisini "Ortak Akıl-Ortak Değerler İstişare Toplantısı" adı altında gerçekleştirdi. Toplantıda bölgenin durumu ve cereyan eden olayların genel analizi, AK Parti Mardin teşkilatlarının halka yönelik yaklaşımlarının daha verimli olabilmesi için nelerin yapılması gerektiği, Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne gelen payın neden hizmetlere harcanmadığı gibi konular işlendi. Ak Parti İl Başkanı M. Ali Dündar "Bu süreçte en büyük mağduriyeti yaşayan, bazen siftah bile yapamayan esnafımız oldu. Bu eylem planı inşallah onların her sıkıntısına derman olacak niteliktedir. Hükümetimiz tarafından yapılacak olan kira yardımı, faizsiz esnaf kredisi, gıda ve giyecek gibi yardımların vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderebilme adına güzel adımlar olarak değerlendiriyorum " dedi.

Eylem Planı'nın sunulan görüşler ışığında hazırlandığını ifade eden Dündar "Bunun neticesi olarak da eylem planları mağduriyeti giderecek ve tamamen vatandaşa yansıyacak şekilde olacaktır. Bu eylemlerin süreci kamuoyuna açık bir şekilde aktarılacaktır. Herkesin bilip görmesi açısından hem eylem planı hem de terörle mücadele konularını yerel ve ulusal basınla paylaşılarak bu ülkeye kimlerin faydalı olduğunu ya da kimlerin ihanet etmeye çalıştığını belirteceğiz" diye konuştu.

Katılımcıların Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne hizmet için gelen paraların nerelere harcandığı ile ilgili bir sorusu üzerine, İl Başkanı Dündar, "Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik Sayın Başbakanımızın geçen günlerde ödeneklerin nerelere harcandığı ve ne şekilde gösterildiği ile ilgili net açıklamaları oldu. Zaten hizmet yönünden geri kalmış yerlere hükümetimiz hizmeti büyük şehre aktarılan paradan keserek yapacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" yanıtını verdi.

Mardin İçin Bir Araya Geldiler

Mardin İçin Bir Araya Geldiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim