• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi
Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği, Kafkas Komutan Şeyh Şamil'in hayatını anlatan ve ünlü oyuncu Atilla Alpar'ın...

Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği, Kafkas Komutan Şeyh Şamil'in hayatını anlatan ve ünlü oyuncu Atilla Alpar'ın sahnelediği tek kişilik tiyatro gösterisi olan "Bir Kafkas Destanı Şey Şamil" oyunu, Manisalılardan büyük ilgi gördü.

Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen tiyatroya, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Vekili Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tiyatro gösterisine büyük ilgi gösteren vatandaşlar salonda boş yer kalmayınca, oyunu sonuna kadar ayakta izlemek zorunda kaldılar. Ünlü oyuncu Atilla Alpar'ın Şeyh Şamil'in hayatını anlatan oyunu sergilediği tiyatro gösterisi duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Tek kişilik sahnelenen oyunda Alpar izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Kafkas Komutan Şeyh Şamil'in hayatını anlatan oyunu sergilerken büyük bir titizlik ile hazırlandıklarını belirten ünlü oyuncu Atilla Alpar "Biz bu oyunu büyük emekler vererek yaptık. Bu oyuna gerçekten sahip çıkın. Bizim bu gün burada bulunmamıza vesile olan bana göre Manisa'nın Şeyh Şamili kahramanı Murat Baybatur kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BÖYLESİNE BÜYÜK İNSANLARI UNUTMAMALIYIZ"

Sergilenen oyunla Şeyh Şamil gibi bir komutanın hatırlanmasına katkı sağladığı için ünlü oyuncu Atilla Alpar'a teşekkür eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Böylesine güzel bir gece yaşatan Atila Alpar'a çok teşekkürler ediyorum. Bizlerin Selahaddin-i Eyyubileri, Alparslanları, Fatih Sultan Mehmet Han'ı, Abdülhamit Han'ı ve tabii ki Kafkasya'nın büyük komutanı imam Şamil'i, Şeyh Şamil'i unutmamamız gerekiyor. Onların o bilinci, o ruhu ve o birlik ve beraberliği, zulme karşı nasıl Elif gibi dimdik durduklarını unutmamak lazım. Böylesine güzel bir oyunla bizlere bu şuuru hatırlattığı için Atilla Alpar kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan iki tane belediyemiz var. Ben Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e ve Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Oyunun sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkan Vekili Şule Uygur oyuncu Atilla Alpar'a hediye takdim ettiler.

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi

Manisalılardan Şeyh Şamil’e Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim