• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi
Manisalı Eğitimci-Yazar Engin Topuz'un edebiyat denemelerinden oluşan "Edebiyatın Haziran Mezarlığı" isimli kitabının imza gününe okuyucular yoğun ilgi...

Manisalı Eğitimci-Yazar Engin Topuz'un edebiyat denemelerinden oluşan "Edebiyatın Haziran Mezarlığı" isimli kitabının imza gününe okuyucular yoğun ilgi gösterdi.

Manisa Murat Germen Ortaokulu'nda tarih öğretmenliğinin yanı sıra Manisa ve İzmir'deki önemli haber sitelerinde köşe yazarlığı yapan Eğitimci-Yazar Engin Topuz, ilk kitabını çıkardı. "Edebiyatın Haziran'da Ölenler" isimli kitabın imza günü, Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda yapıldı. Manisalılar hem kitabı almak hem de yazarıyla tanışmak imza gününe yoğun ilgi gösterdi. Uzun süredir yazdığı köşe yazılarından derlemelerle süslenen 123 sayfadan oluşan kitabın tanıtımında Yazar Topuz, konuklarıyla yakından ilgilendi. İmza gününe gelen edebiyat severlerden eğitimcilere kadar bir çok Manisalı, Topuz'u tebrik etti. Edebiyat sevgisi ve araştırmalarıyla tanınan Eğitimci-Yazar Engin Topuz, kitabı için "Bu kitapta herkes kendisinden bir şeyler bulacak. İlginç ve dikkat çeken edebiyat öyküleriyle süslediğim kitapta Neyzen Tevfik'le Mehmet Akif Ersoy'un bilinmeyen dostluğundan, şairlerin ilham perisi Nahit Hanıma, Atilla İlhan'ın Manisa günlerine kadar bir çok dikkat çekici yazılar var. Kitabın satışı D&R, İdefix, Evran Plak ve internet sitelerinden ve ülke çapında tüm kitap evlerinden yapılacak" dedi.

Kitabın dikkat çeken isminin edebiyat dünyasında Haziran ayında ölen yazarları kapsadığını anlatan yazar Engin Topuz, "Kitabım, Altın Bilek yayınlarınca piyasaya sürüldü. Kitabın ön sözünü Yayınlar Genel Koordinatörü İlker Balkan yazdı. Kapak tasarımı ise Murat Çağatay'a ait. Bu süreçte beni destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir başucu kitabı olmasını hedeflediğim kitabın edebiyata ilgisi olan olmayan herkesin seveceğini düşünüyorum" dedi. Topuz ayrıca ikinci kitabı içinde kolları sıvadığını ifade etti.

ENGİN TOPUZ KİMDİR?

1974 yılında Manisa'da doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Manisa'da tamamladı. 1997 yılında Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Halen Manisa'da öğretmenlik yapmakta, www.manisahaberleri.com ve www.izmirnews.com internet sitelerinde edebiyat ağırlıklı yazıları yayınlanmaktadır. "Edebiyatın Haziran Mezarlığı" yazarın ilk kitabıdır.

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi

Manisalı Yazarın İmza Gününe Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim