• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Manisalı Kadınlar İçin İşbirliği Yapacaklar

Manisalı Kadınlar İçin İşbirliği Yapacaklar
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte özellikle gençlere yönelik önemli projeleri hayata geçiren...

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte özellikle gençlere yönelik önemli projeleri hayata geçiren Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman'ı ziyaret ederek birlikte projeler üretmek için fikir alışverişinde bulundular.

'Gençliğine ve geleceğine sahip çık, her türlü bağımlılık yapan maddeden uzak dur" projesi ile birçok gencin bağımlılıktan kurtulmasına ve bilinçlenmesine imkan sağlayan Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Uz. Dr. Ümit Atman AK Partili kadınları ağırladı.

Manisa adına güzellikleri yapmak için var gücüyle çalıştığını söyleyen Atman, "Kadınlarla güçlü olduğunu yaşayarak öğrendim. Bir kadın olarak yaptığım projelerimle Manisa'ya faydalı olmaya çalışıyordum ama sizlerin yanımda olmasıyla kendimi daha güçlü, daha yürekli hissediyorum. Durmak yok yola devam benim hayat felsefemdir. Yaptığım çalışmalarda Fisun başkanımızı ve ekibini yanımızda gördüm. Çalışmak beni besleyen bir olgudur. Sizlerle birlikte her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi için çalışıyor olsam da amacımız Manisalılara hizmet etmek olduğundan memuriyetim gereği işlerimi bitirdikten sonra çağrıldığım ilçelerde ve yerlerde de eğitimlerimize devam ediyorum. Sizlerle beraber il bazında büyük projelere adım atmış oluruz. Ben il bazında her yere gönüllü olarak gelmeye hazırım." dedi.

İLK ETKİNLİK KADINLARA SİGARAYI BIRAKMA DAVETİ OLACAK

Üstü üste 2 seçim geçirdikten sonra kadın odaklı projeler üretmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, "Kadının olduğu her yerde, kadınların birleştiği her yerde daha güçlü projelerin ortaya çıktığını hep beraber görüyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerde sizleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sağlıklı toplumlar ve sağlıklı kadınlar, güçlü aileler temasıyla Manisa'mız için, Manisalı kadınlar için daha çok proje üretmeliyiz. 9 Şubat "Dünya Sigarayı Bırakma Günü'nde kadınlar olarak öncelikle kadınları sigarayı bırakmaya davet edebiliriz" diye konuştu.

Manisalı Kadınlar İçin İşbirliği Yapacaklar

Manisalı Kadınlar İçin İşbirliği Yapacaklar

Manisalı Kadınlar İçin İşbirliği Yapacaklar

Manisalı Kadınlar İçin İşbirliği Yapacaklar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim