• BIST 9890.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Manisalı Görme Engelliler Ankara’dan 25 Madalya İle Döndü

Manisalı Görme Engelliler Ankara’dan 25 Madalya İle Döndü
Manisalı görme engelli judocular Ankara'da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası'ndan 14 altın, 6 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplamda 25 madalya...

Manisalı görme engelli judocular Ankara'da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası'ndan 14 altın, 6 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplamda 25 madalya ile Manisa'ya döndü. Şampiyonları makamında ağırlayan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Onlar bu işi gerçekten gönülden ve kalpten gelerek yapıyorlar ve diğer arkadaşlarına da örnek oluyorlar" dedi.

Manisa Spil Engelli Spor Kulübü, Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü ve Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübü'nün judocuları, Ankara'dan büyük başarıyla döndüler. 28-29 Şubat tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda Manisalı judocular, bay ve bayan takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. Antrenörler Zeki Öcal, Namet Gülmez ve Yasemin Gezer yönetimindeki Manisalı judocular, 14 altın, 6 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplamda 25 madalya kazandı. Şampiyon judocular Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Mehmet Göktaş ve Manisa Spil Görme Engelli Spor Kulübü Başkanı Meryem Doğan, antrenör Zeki Öcal ile birlikte Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Manisa'ya 25 madalyayla dönen sporcuları tebrik eden İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, "Hem takim halinde hem de bay ve bayanlarda Türkiye Şampiyonluğunu Manisa'ya getirdikleri için sporcu kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. İki yıldan beri bu çocuklarımıza emek harcayan antrenörler Zeki Öcal hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Savaş Duman geldiği günden beri engellilerle ilgili olan özel ilgisi ve görme engellilere verdiği değer ve desteklerinden dolayı İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum ve Manisa'da uzun yılar temenni ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere her iki başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizlere önemli destekler verdiler." dedi.

"GURURUMUZ OLDULAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Bay ve bayan takımları ikisi de Türkiye Şampiyonu olmaları ayrıca mutluluk vericidir. Ben bu anlamda il temsilcimiz Mehmet Göktaş, antrenörümüz Zeki Öcal hocamızı, kulüp başkanımız Meryem Doğan ve sporcularımızı çok tebrik ediyorum. Çünkü onlar bu işi gerçekten gönülden ve kalpten gelerek yapıyorlar ve diğer arkadaşlarına da örnek oluyorlar. Engellilerin bir engelsiz dünya da yaşamaları adına onlarda biz varız mesajını veriyorlar bu sayede biz il müdürlüğü olarak engelli kardeşlerimize her zaman destek olduk ve de olmaya devam edeceğiz" dedi.

Manisalı engelli judocuları tebrik eden Duman, "Onlar bizim gururumuz oldular. Ankara'daki turnuvada tüm madalyalara göz diktik ve 14 altınla Manisa'ya döndük. Bunun yanı sıra gümüş ve bronz madalya da kazanan sporcularımız var. Manisa olarak onlarla gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Manisalı Görme Engelliler Ankara’dan 25 Madalya İle Döndü

Manisalı Görme Engelliler Ankara’dan 25 Madalya İle Döndü

Manisalı Görme Engelliler Ankara’dan 25 Madalya İle Döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim