• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Malatya Emniyet Teşkilatı, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti

Malatya Emniyet Teşkilatı, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi...

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı, müdür yardımcıları ve eğitim merkezi öğrencileri, Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

10 Nisan 1845'de Emniyet Teşkilatı kurulmasıyla 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla ziyaret gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Urhal ve beraberindekiler, günün anısına Vali Süleyman Kamçı'ya çiçek takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamçı, "Bu teşkilatlar ülkeler var oldukça var olan teşkilatlar, 171 yıl önce de çeşitli isimler altında görev yapmış bir teşkilat. Ülkemizin huzurunu, sükununu, güvenliğini ve düzenini sağlayan polisimiz bu görevlerini layıkıyla 24 saat esasına göre hiçbir maddi karşılık gözetmeksizin yerine getirtmektedir. Zor şartlar içerisinde yürüttüğünüz başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde yetiştirdiğiniz öğrencileriniz mezun olduklarında ülkemizin dört bir köşesinde görev alacaklar, onların en iyi şekilde yetiştirilmesinde yaptığınız katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum ve tüm emniyet teşkilatımızı sizlerin nezdinde kutluyorum" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Urhal ise hafta dolayısı ile düzenleyecekleri etkinlere Kamçı'yı ziyaret ederek başladıklarını belirterek, bu hafta sebebi ile gerçekleştirecekleri etkinliklerine Kamçı'yı davet etti.

Kamçı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirirken şehit olan ve bugün Ankara Kocatepe caminde düzenlenecek törenin ardından Ankara Gölbaşı'nda toprağa verilecek Malatyalı Özel Harekat Bomba Uzmanı Salih Taç için de taziyelerini iletti.

Malatya Emniyet Teşkilatı, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti

Malatya Emniyet Teşkilatı, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti

Malatya Emniyet Teşkilatı, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim