• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Mahsur Kalan Vatandaşı Makam Aracıyla Kurtardı

Mahsur Kalan Vatandaşı Makam Aracıyla Kurtardı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ilçe genelinde sürdürülen kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetlerken, TOKİ-Akçakale bağlantı...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ilçe genelinde sürdürülen kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetlerken, TOKİ-Akçakale bağlantı yolunda mahsur kalan bir vatandaşın da imdadına yetişti.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde etkisini gün içerisinde artırarak sürdüren kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla kar temizleme, tuzlama ve küreme çalışmaları yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ- Akçakale bağlantı yolunda aracıyla mahsur kalan vatandaşlara el uzattı. Çalışmaları denetlediği esnada aracıyla mahsur kalan vatandaşla karşılaşan Başkan Ekinci, makam aracıyla çekici görevi üstlenip yaklaşık 5 kilometrelik mesafede eşlik etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin tutumundan dolayı mutlu olan vatandaş, "Allah senden razı olsun" dedi.

Vatandaşların talep ve şikayetlerini yerinde değerlendiren Başkan Ekinci, "Bugün uzun yıllardır Şanlıurfa'da yağmayan kar akşam saatlerinden bu yana etkisini sürdürerek devam ediyor. Dolayısıyla bugün gerek ana arterlerde gerek ara yollarda zaman zaman vatandaşlarımızın çektiği sıkıntılar var. Biz meteorolojiden aldığımız bilgiler dahilinde ekiplerimizi kar yağışına hazır tuttuk. Gün içerisinde de geçmiş günlerden kalan ve soğuk havanın etkisiyle oluşan don olaylarından dolayı da tuzlama çalışmaları devam ediyordu. Bunun öncesinde de kar çalışmaları için hazır olan ekiplerimiz yine sahada çalışmalarını sürdürmektedir. Hem çalışmaları yerinde görmek hem de vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini yerine getirmek adına ekip arkadaşlarımızla çalışmaları yerinde inceledik. Şunu da gördük ki gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse ilçe belediyelerimiz şehir içerisinde vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek amacıyla ekipleriyle beraber ciddi bir uğraş içerisindeler. Buradaki amacımız böylesine karlı havalarda vatandaşlarımızın olabilecek sıkıntılarını bir an önce gidermektir. Tatbiki ulaşamadığımız muhakkak yerler olmuştur ama gerek şehir içerisinde gerekse gerek ilçelerde olan şikayetler ve talepler alındı. Bizim vatandaşlarımıza duyurumuz gerekmedikçe araçlarıyla dışarı çıkmamaları yönündedir. Vatandaşlarımız araçlarıyla da çıkacaklarsa da iklim şartlarına göre kış lastiklerini ve tekerlek zincirlerini kullanmaları yararlarına olacaktır" diye konuştu.

Mahsur Kalan Vatandaşı Makam Aracıyla Kurtardı

Mahsur Kalan Vatandaşı Makam Aracıyla Kurtardı

Mahsur Kalan Vatandaşı Makam Aracıyla Kurtardı

Mahsur Kalan Vatandaşı Makam Aracıyla Kurtardı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim