• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Magider’in Desteklediği Dergi Gençlere Yol Gösterecek

Magider’in Desteklediği Dergi Gençlere Yol Gösterecek
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Genç Yatırımcılar Kulübü (MCBÜGEYAK), Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) ile beraber üniversitede girişimciliğin...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Genç Yatırımcılar Kulübü (MCBÜGEYAK), Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) ile beraber üniversitede girişimciliğin önemini vurgulamak amacı ve gençlere yapacakları girişimlerle ilgili yol gösterecek ve özendirecek örnek bir dergiyi hayata geçirdi.

MCBÜ Genç Yatırımcılar Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri MAGİDER'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Derginin tüm içeriğini hazırlayan Sinem Kırlı ve Nazlıhan Turan, "Altı aylık bir çalışma sonucunda meydana çıkardığımız bu kaynağımız umarız amacına ulaşır ve arkadaşlarımıza girişimcilikle ilgili özendirici bir yol arkadaşı olur. Bize bu konuda yardımcı olan önce rektörümüze, öğretim üyelerimize ve MAGİDER Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunarız." şeklinde konuştular.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ve MAGİDER Proje Danışmanı Necati Abalı ise öğrencileri uğraşı ve azimlerinden dolayı tebrik ederek, seminerler konusunda da tüm MCBÜ öğrencilerine desteklerini sunacağını dile getirdi.

Toplantıdan mutlu ayrılan MCBÜGEYAK öğrencileri dergilerini MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu'dan aldı. Öğrencilere çabalarından dolayı teşekkür eden Aloğlu, "Arkadaşlarımız girişimcilik yolunda büyük bir adım atmışlardır kutluyorum. Nasıl helva deyince ağız tatlanmıyorsa, MCBÜ sevdalısıyız deyince de görev sevdalısı olunmuyor. Çaba sarf etmeden üzerinde mesai harcamadan başarı gelmiyor. Biz MAGİDER olarak kapımızı sonuna kadar üniversiteye açmış bulunmaktayız. Öğrencilerimize sadece kapıdan içeri girmek kalıyor. Emeklerinin ve çabalarını devamını diliyorum." dedi.

Magider’in Desteklediği Dergi Gençlere Yol Gösterecek

Magider’in Desteklediği Dergi Gençlere Yol Gösterecek

Magider’in Desteklediği Dergi Gençlere Yol Gösterecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim