• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Magider’den Tüm Şehitlere Dua

Magider’den Tüm Şehitlere Dua
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu ve dernek üyeleri Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonunu ziyaret ederek şehitlere...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu ve dernek üyeleri Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonunu ziyaret ederek şehitlere dua etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 101. yıldönümü etkinlikleri kapsamında MAGİDER Üyeleri şehitliği ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonunun önünde düzenlenen anma törenine; Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı temsilcileri Gazi Selami Paşar, Gazi Mehmet Konteş ve iki ay önce Cizre ilçesinde teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Erdoğan Kaya'nın babası Tuncay Kaya, MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Zafer İksir, Bahadır Say, Bülent Odabaş, Erman Ayaydın, Gürhan Eldeymez, Murat Taşkıran, Muzaffer Çetin, Şener Kul, MAGİDER Gençlik Kolları Başkanı Asil Üçbaylar ile Gençlik Kolları Üyeleri Ayşe Demirhan, Dilara Suna, İbrahim Ethem İnne, Edip Çiçek, Tolga Yılmaz ve Engin Dereli katıldı. Şehitlik Anıtına Çelenk sunan dernek üyeleri saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

Günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, "Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşının önsözüdür. Anadan, evlattan, yardan, serden geçenler Çanakkale'den geçirmez. İnanmış bir insandan daha etkili bir silah üretilemedi daha! Dün askeri ile kapımıza dayananlar bugün kravatlıları ile vicdanımızı alma peşinde! Ama unuttukları bir şey var; bu millette hala anadan, evlattan, yardan, serden geçecek, vatan kaygısını güdecek yiğitler var çok şükür. Evladını kınalayıp vatana kurban edecek analar tükenmedi. Bugünkü varlığımızı borçlu olduğumuz başta ulu hakan Atatürk, silah arkadaşları ve bizler için, bu cennet vatan için canlarını dün ve bugün veren yiğit şehitlerimize, Ay yıldıza söz olsun, Kitaba yemin olsun, sizleri unutursak gök girsin, kızıl çıksın! Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların yerleri titreten duasının yardımıyla bu zor günleri aşacağımızı biliyorum." dedi. Ziyaretin sonunda tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen dualar okundu.

Magider’den Tüm Şehitlere Dua

Magider’den Tüm Şehitlere Dua

Magider’den Tüm Şehitlere Dua

Magider’den Tüm Şehitlere Dua

Magider’den Tüm Şehitlere Dua

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim