• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 12 °C

Magider Üyeleri Al Bayraklara Bürünüyor

Magider Üyeleri Al Bayraklara Bürünüyor
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu, son zamanlardaki terör olaylarını kınayarak üyelerine Türk Bayrağının sembolü ay ve yıldız...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu, son zamanlardaki terör olaylarını kınayarak üyelerine Türk Bayrağının sembolü ay ve yıldız figürlü duvar saati dağıtmaya başladı.

MAGİDER Yönetim Kurulu üyeleri üye işyerleri ziyaretleri kapsamında üyelerine Türk Bayrağının sembolü olan ay ve yıldız figürlü duvar saati dağıtmaya başladı. MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, üye işyeri ziyaretleri kapsamında Öz Yapı Ticaret ziyaret edildi. Dernek Başkanı Aloğlu burada yaptığı konuşmasında, "Vatandaşlarımız sevgililer günü psikolojisinden çıktıysa hatırlatalım, savaşın eşiğindeyiz. Bir dahaki sevgililer gününe sevgisiz/sevgilisiz girme ihtimalimiz var. Vatan millet sevdalıları; sevgiliniz cebren ve hile ile kötü yola düşmek üzere! Can lazımsa biz uğrunda vermeye hazırız ama içeriden ve dışarıdan gelen her türlü hainliğe karşı el ele vermeliyiz. Tekrarlar; söyleyeni de okuyanı da bıktırır. Ama yaşananlar aynı olunca söylenenler de aynı oluyor dilekler de. Sistematik olarak uygulanan kutuplaşma politikası, ülkemizin ciğerini hedef alan terör saldırılarına çevrildi." dedi.

Devletlerde muteber olanın istikrar olduğuna vurgu yapan Aloğlu şunları söyledi: "Fakat şuan görüyoruz ki yenilerden üzerimize düşen yine değerli, yalnızlıktır. Bizler MAGİDER olarak Suriye'ye savaştan bir yıl önce giden son grubuz. Gördüğümüz son manzaralar şu anki ülkemizde yaşanan manzaralarla paralel bir yol izlemektedir. O zamanlarda kafeler dolu, insanlar sokaklarda memnuniyet dâhilinde yaşamaktaydı. Sonumuzun aynı olmaması için aynı dualar halindeyiz. Fakat duanın haddi ve dili aynı olunca korkularda bir oluyor. Zikrimizin yolunun aynı olmasında bir sıkıntı yok. Çünkü din dilidir. Fakat fikirlerin acilen değişmesinde bir o kadar fayda vardır. Yoksa kader bile sorar; tedbir almadan nedir bu tevekkülün diye. Biz tüm yönetim kurulumuzla hizmet çerçevemiz içerisinde yine tedbirimizi alıyoruz. Zamanın barışa, huzura ve refaha akması amacıyla tüm işyerlerimizi al bayraklı saatlerle donatıyoruz. Bunu da üyelerimizden Berkan Kadayıfçılar'ın işyeri Öz Yapı Ticaret ile başlıyoruz. Her türlü terör saldırısını ve barış yolunda yalnız bırakıldığımız her türlü devleti de kınıyoruz. Doğuda ve başkentimiz Ankara'da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, geride kalanlarına metanet diliyorum."

Magider Üyeleri Al Bayraklara Bürünüyor

Magider Üyeleri Al Bayraklara Bürünüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim