• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Magesder Sığınmacı Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Magesder Sığınmacı Aileleri Yalnız Bırakmıyor
MAGESDER, Erzurum'daki Suriyeli sığınmacılara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

MAGESDER, Erzurum'daki Suriyeli sığınmacılara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Dernek, geçtiğimiz günlerde Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerinde ikamet eden Suriyeli ailelere et ikramında bulundu.

Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER), çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Suriyeli sığınmacı ailelere çeşitli aralıklarla ayni ve nakdi yardımlarda bulunan dernek, bu kez de et ikramında bulundu. MAGESDER Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Güler'in katkılarıyla gerçekleştirilen et yardımı, sığınmacı ailelerin yüzünü güldürürken, MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, et yardımlarını Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Güler'le birlikte Suriyeli ailelerin adreslerine kadar ulaştırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, yardımlaşmanın İslam toplumunda ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunu belirterek, "İnanan insanlar olarak bizim en büyük ayrıcalığımız yardımlaşmaktır, ihtiyacı olana el uzatmaktır, insanları darda bırakmamaktır. Biz de mensubu olduğumuz yüce dinimiz İslam'ın bize emrettiği şekilde elimizde olanı Allah rızası için ihtiyaç sahipleriyle paylaştık" ifadelerini kullandı.

Söz konusu yardım etkinliğinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen MAGESDER Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Güler'e de teşekkür eden Başkan Oğuz, "MAGESDER olarak Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerimizde yaşayan sığınmacı ailelere aralıklar halinde çeşitli yardımlar ulaştırıyoruz. Başlattığımız bu hayır seferberliğinde katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Suriyeli sığınmacı aileler de, kendilerine yönelik olarak yaptıkları yardımlardan dolayı MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz ve yönetimine teşekkür etti.

Magesder Sığınmacı Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Magesder Sığınmacı Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Magesder Sığınmacı Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Magesder Sığınmacı Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim