• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Mağdurun Şikayetçi Olmadığı Tramvayda Tacize 6 Yıl 8 Ay Hapis

Mağdurun Şikayetçi Olmadığı Tramvayda Tacize 6 Yıl 8 Ay Hapis
Kayseri'de bindiği tramvayda 15 yaşındaki H.B.D.'yi taciz eden Nebi G., mağdur şikayetten vazgeçmesine rağmen mahkeme 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de bindiği tramvayda 15 yaşındaki H.B.D.'yi taciz etmek suçundan yargılanan 26 yaşındaki Nebi G., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mağdur, suçsuz olduğu için değil, aynı travmayı tekrar yaşamamak için sanıktan şikayetçi olmadı.

TRAMVAYDA TACİZDE BULUNDU

Olay 2015 yılı Aralık ayında Fuzuli Durağından Cumhuriyet Meydanı'na giden tramvayda yaşandı. İddiaya göre, Nebi G., tramvayın kalabalık olmasından da faydalanarak önünde bulunan H. B. D.'ye yönelik eliyle ve cinsel organıyla tacizde bulundu.

MAĞDUR BAĞIRINCA YAKALANDI

Üç defa tekrar eden taciz, mağdurun bağırması üzerine sona erdi. Şikayet üzerine gözaltına alınan Nebi G., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Nebi G., duruşmada hazır bulundu. Son kez savunma yapan Nebi G., suçlamaları kabul etmedi.

"İSTEMEDEN TEMASTA BULUNDUM"

Olay günü tramvayın kalabalık olduğunu ifade eden Nebi G., bu nedenle elinde olmadan önünde bulunanlara fiziksel temasta bulunduğunu ve aynı şekilde diğer insanların da kendisine dokunduğunu anlattı.

MAĞDUR OLAY ANINI ANLATTI

Önceki duruşmada ifade veren mağdur H.B.D. de aynı durakta tramvaya bindikleri sanığın, yol boyunda elle sıkıştırmak ve cinsel organıyla kalçasına dokunmak suretiyle tacizde bulunduğunu söyledi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Mahkeme başkanının "Şikayetçi misin?" şeklindeki sorusuna D., "Sanık suçsuz olduğu için değil, kendim bir daha bu travmayı yaşamamak için şikayetçi değilim." cevabını verdi.

6 YIL 8 AY HAPİS VERİLDİ

Yapılan yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanık Nebi G.'nin 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçunu işlediğine hükmetti. Sanık, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim