• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Mad Üyeleri Turem Öğrencileriyle Buluştu

Mad Üyeleri Turem Öğrencileriyle Buluştu
Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş, Ilıca Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkezi'nde (TUREM) Turizm...

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş, Ilıca Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül Turizm Eğitim Merkezi'nde (TUREM) Turizm sezonuna hazırlık konulu panele katıldı.

Ilıca Hacı Nazmiye-Hacı Mehmet Tümbül TUREM'mde yapılan Turizm sezonuna hazırlık konulu panele MAD Başkanı İsmail Karataş, Chef Doğan Çolak, Chef Ali Ciner ve Chef Zühtü Özer konuşmacı olarak katıldı.

Panelde MAD başkanı İsmail Karataş, tatile gelen misafirlerin günlük hayatlarında yoğun çalışma temposu içerisinde yaşam sürmekte olduklarına dikkat çekerek, "İşte bu günlük yaşantı, stresten uzak "herhangi bir zorlama olmadan yeni ve nazik insanlarla tanışma" beklentisini ön plana çıkarmaktadır. Turizmin esas amacı işte burada başlıyor. Misafirlerimize güzel bir tatil imkânı sunmak bunların başında gelmektedir. Peki, nedir bu imkânlar; çeşitli sportif faaliyetler ve çeşitli animasyon programları ile eğlence dolu geçen günler, konforlu otellerimizde tarihi ve doğal güzellikler içerisinde stresten uzak yüzde tatlı tebessüm bırakan harika bir tatil. Her şey sende başlar, sende biter. Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini inadına mutlu ol" dedi.

Çalışanların Ast üst ilişkilerine önem vermeleri gerektiğini, ustalarla iyi diyalog içerisinde işlerini yürütmenin işyeri barışını sağlayacağını belirten Chef Doğan Çolak ise "Eğitimden vazgeçmeyin. Mutlaka bir yabancı dili iyi öğrenin. Mesleğinizi en iyi şekilde icra edin." Kursiyerlerden çalışacakları mekanı iyi seçmelerini isteyen Chef Ali Ciner de; "İyi işletmeler sizlere çok şey kazandıracaktır. Özellikle kariyer yapma konusunda sizlere çok büyük avantajlar sunacaktır. Hatta yurtdışında eğitim alma ve çalışma imkânlarını da mutlaka değerlendirmelisiniz" diye konuştu.

Mad Üyeleri Turem Öğrencileriyle Buluştu

Mad Üyeleri Turem Öğrencileriyle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim