• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C

Lüleburgaz Belediyesi ‘Çocuk Dostu Şehirler Projesi’ Kapanış Törenine Katıldı

Lüleburgaz Belediyesi ‘Çocuk Dostu Şehirler Projesi’ Kapanış Törenine Katıldı
Kırklareli iline bağlı Lüleburgaz Belediyesi,IKEA ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin finansal desteği ile UNICEF Türkiye Ofisi tarafından 2014 ve 2015...

Kırklareli iline bağlı Lüleburgaz Belediyesi,IKEA ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin finansal desteği ile UNICEF Türkiye Ofisi tarafından 2014 ve 2015 yıllarında yürütülen ve Lüleburgaz Belediyesinin paydaş olduğu "Çocuk Dostu Şehirler" projesinin kapanış törenine katıldı.

UNICEF, IKEA Türkiye, İçişleri Bakanlığı, Belediyeler Birliği, UCLG-MEWA ve WALD ortaklığında çocukların kentsel yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını karşılamak ve daha iyi şartlarda yaşamalarına destek olmak amacıyla 2014-2015 yılları arasında hayata geçirilen "Çocuk Dostu Şehirler" projesinin sonuçları İstanbul Taksim'de düzenlenen kapanış toplantısında açıklandı.

Projenin kapanış toplantısında UNICEF'in Türkiye Temsilcisi PhilippeDuamelle, UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü Sanem Bilgin, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen ve çok sayıda katılımcı yer aldı. Çocuklar adına elde edilen kazanımların paylaşıldığı, değerlendirme ve kapanış toplantısında, protokol üyeleri proje hakkında konuşmalar yaptı.

ÇOCUK DOSTU ŞEHİRLER ÇERÇEVESİ EĞİTİMİ

Toplantıdaki Çocuk Dostu Şehirler Çerçevesi Eğitimi kapsamında, Çocuk Dostu Şehirler Çevresi ve Yapı Taşları, Toplum Temelli Kent Analizi için Gereçler, Gençliğin Katılımı Anketler ve Analizler, Toplum Temelli Analizlerden Yararlanmak, Stratejik Plan ve Bütçe ile Tematik Faaliyetler konuları ele alındı.

Toplantıda proje kapsamında yaptığı çalışmalardan dolayı başarı gösteren proje ortağı belediyelere plaketleri verildi.Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak plaketini Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen'den aldı.

Lüleburgaz Belediyesi ‘Çocuk Dostu Şehirler Projesi’ Kapanış Törenine Katıldı

Lüleburgaz Belediyesi ‘Çocuk Dostu Şehirler Projesi’ Kapanış Törenine Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim