• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Lokmacı: “Devletimizin Yanındayız”

Lokmacı: “Devletimizin Yanındayız”
Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, yaptığı açıklama ile çeşitli üniversitelerden bin akademisyenin yaptığı ortak bildiriye tepki...

Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, yaptığı açıklama ile çeşitli üniversitelerden bin akademisyenin yaptığı ortak bildiriye tepki gösterdi.

Ülkemizin çok zor günlerden geçtiğini dile getiren Lokmacı, "Ülkemizin çevresini saran ateş çemberi, bugün bizleri her zamankinden daha fazla birlikte olmaya mecbur kılıyor.

Vatanımızın ve Devletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı, farklı yüzler ve farklı kimlikler altında bir savaş başlatılmış durumda.

Daha bir iki gün önce yaşanan, kendilerine sözde bilim adamı süsü vermiş bir topluluğun yayınladıkları bildiri bu dediğimize en güzel örnek.

Akademisyenliği bağnazlıkla, hainlikle bağdaştırmaya çalışan bu sözde akademisyen grubunun ortaya koydukları bildiri kabul edilebilir değil.

Devletin sunduğu imkânlarla yaşayan bu topluluğun, Devletin Güneydoğu'da vermiş olduğu kutsal mücadeleye karşı antipropaganda başlatma gayretlerinin, akılsızlıklarını gün yüzüne vurmaktan başka bir işe yaramayacağını bilmelerini isteriz.

Güneydoğu bölgesinde Emniyet güçlerimizin ve askerimizin verdiği mücadelenin, en başta kendi çocuklarının yararına olduğunu görmezden gelen bu topluluğa söylemek isteriz ki; Tarih sizi bir gün mutlaka hak ettiğiniz şekilde yazacaktır.

Yediği ekmeğe bile saygısı olmayan bu insanların kendilerini bilim adamı olarak tarif etmeleri, böyle de görmeleri gülünecek bir durumdur. Bu topluluk imzaladıkları bildiri ile gülünç duruma düştüklerini bilmelidirler.

Dün Çanakkale'de bütün dünyaya karşı zafer kazanan bir Milletin, bugün sizi dikkate bile almadığını bilmenizi isteriz.

Palandöken Gelişim Derneği olarak, Devletimizin verdiği mücadelenin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Gün bir olma, iri olma, diri olma günüdür.

Şehrimizde kurulu bütün sivil toplum örgütlerini bu konuda birlikte olmaya davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim