• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kuyumculuk sektörü JEWEX’te buluşacak

Kuyumculuk sektörü JEWEX’te buluşacak
Türkiye ve dünyanın dörtbir yanından kuyumculuk sektörüne ve ürünlerine ilgi duyanları ağırlamaya hazırlanan JEWEX 2016–7. İzmir Kuyumculuk, Alyans,...

Türkiye ve dünyanın dörtbir yanından kuyumculuk sektörüne ve ürünlerine ilgi duyanları ağırlamaya hazırlanan JEWEX 2016–7. İzmir Kuyumculuk, Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı, 4-7 Şubat 2016 arasında Fuar İzmir'de düzenlenecek. Fuarda önemli mücevher markaları ve firmaları, özel koleksiyon ve ürünlerini ilk kez görücüye çıkacak. Sektörün Ege zirvesi olarak nitelendirilen JEWEX'in, Türkiye'yi dünyada lider olma yolunda bir adım daha ileriye taşıyacağını belirten İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel üreticileri, perakendecileri, tasarımcıları ve nihai müşterileri desteklemek adına fuarı sonuna kadar desteklediklerini ve başarısını kendi başarıları olarak gördüklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise önde gelen kompleksi Fuar İzmir'in, ürün bazındaki en değerli organizasyona ilk kez evsahipliği yapacağını belirten Baransel, "Kuyumculuk sektörü, dünya pazarlarındaki tüketim eğilimlerindeki trendler gözönüne alındığında, Türkiye ekonomisinin global oyuncu olarak kabul edildiği az sayıdaki sektörlerden biri olma özelliğine sahiptir. Bu iddiamızı sürdürmek ve daha üst boyutlara çekmek için çalışıyoruz. Biz tasarımı teknolojiyle birleştirerek, daha çok markalaşarak, iyi tanıtarak üyelerimizin rekabet gücünü arttırıyoruz. Global oyuncu olduğumuzu, İzmir Kuyumculuk Fuarı'nda dosta düşmana göstereceğiz. Teknik kalitedeki başarımız, geniş ürün yelpazemiz, işçilik kalitemiz, maliyetlerdeki düşüklüğümüzü ziyaretçilerimiz inceleyerek, dünya kalitesini hesaplı fiyatlara ayaklarına nasıl taşıdığımızı görecekler." diye konuştu.

'ÜRÜNLER ÖZEL STANTLARDA SEGİLENECEK'

Sektörün seçkin fuar katımcılarının büyük bir titizlikle organizasyona hazırlandığını belirten Oda Başkanı Baransel, özel stant vitrinlerinin, ziyaretçilerin gözlerini kamaştıracağını söyledi. Turgay Baransel, şunları kaydetti: "Katılımcılarımız, yılların bilgi birikimiyle imal ettikleri ürünleri ve hizmetlerini, ilk kez fuardaki vitrinlerine taşıyacaklar. Katılımcılarımızın kendi firmalarının vitrinlerine bile çıkarmadığı ürünler ve koleksiyonlar, ziyaretçileri heyecanlandıracak. JEWEX 2016'ya özel uygulanacak avantajlı fiyatlar, kesinlikle dudak uçuklatacak ve bir daha asla bulunamayacak fırsatlar sunulacak."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim