• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kutlu Doğun Haftası Programına İlgi

Kutlu Doğun Haftası Programına İlgi
Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çeşitli etkinliklerle başladı.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çeşitli etkinliklerle başladı.

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde Pazarlar İlçesine bağlı Yenice köyde kutlu doğum yemeği ve Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve Şaphane Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı'nın konuşmacı olarak katıldığı sohbet programı yapıldı.

Yenice köyde vatandaşlar tarafından imece usulü yapılarak hazırlanan yemekler davetlilere ikram edildi.

Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri Pazarlar İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan'ın konuşması ile başladı. Konuşmasında birlik ve beraberlikten bahseden Kaymakam Karaaslan, " kutlu doğum haftasının ülkemize birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum. Terör ve şiddet, asırlardır barış, selam ve eman yurdu olan bu topraklarda "biz" anlayışı içerisinde kardeşçe yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğini hedef almakta, güven ve huzuruna yönelik ciddi bir tehdit teşkil etmektedir. Bu itibarla ülkemizde ve bölgemizde kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yeniden tesisi amacıyla gösterilecek her çabanın büyük bir değeri olacaktır. Kutlu doğum Haftasının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Konuşmacı olarak katılan Pazarlar İlçesi Müftüsü Mustafa Türköz ve Şaphane İlçesi Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı ise Hz Peygamber, tevhid ve vahdet konularında bilgiler verdiler.

İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" teması ve "İnsanlığı yüceltmek, insanlığı diriltmek ve insanlığı yaşatmak için gelin birlik olalım!" çağrısı etrafında tüm kardeşlerimizi, daha güzel bir dünya için sevgi, saygı ve merhamet gibi yüksek ahlaki erdemlere sıkı sıkıya sarılmaya davet ediyoruz" dedi.

Yenice Köyünde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kutlamaları Şaphane Müftülüğü Vaizi Halis Akdana'nın duasıyla sona erdi.

İlçe Müftülüğü ve Yenice köyü halkı tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası kutlamalarına İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün, Pazarlar İlçesi Müftüsü Mustafa Türköz, Şaphane İlçesi Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.(MB-EFE)

Kutlu Doğun Haftası Programına İlgi

Kutlu Doğun Haftası Programına İlgi

Kutlu Doğun Haftası Programına İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim