• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Küsi, İlk Toplantısını Yaptı

Küsi, İlk Toplantısını Yaptı
Adana'da, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu ilk toplantısını yaptı.

Adana'da, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu ilk toplantısını yaptı.

Adana Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinesinde ve Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil başkanlığında Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısına, Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Selahattin Serin, Adana Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Daire Başkanı Sinan Gül, Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın, Adana Sanayi Odası'nı temsilen Bora Kocaman, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Alim Koçer, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni temsilen Banu Tanrıkulu, Çukurova Kalkınma Ajansı'nı temsilen Uzman Esmanur Karabıyık, KOSGEB Adana Müdürü Hüseyin Şen, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Türkan Eşli, Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, TSE Çukurova Bölge Koordinatörü Arif Karaboğa, Ticaret İl Müdürlüğü'nü temsilen Araştırmacı Kemal Gür, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Strateji ve Koordinasyon Müdürü Neslihan İpek Kobaner, Adana Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ali Çelik, Çukurova Genç İş Adamları Derneği'ni temsilen Oğuz Uçurum ve Adana İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meliha Süheyla Gergin ve Filiz Yaldız'ın katıldı.

Toplantı sonucunda kurul üyelerinden oluşan bir grup heyet, sanayici ziyaretleri gerçekleştirerek Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB ve Çukurova Kalkınma Ajansı desteklerini anlatarak sanayicinin rekabet gücünün arttırılmasını sağlayacak.

Ayrıca, ara elemanı yetiştirilmesi, üniversite öğrencilerinin sanayide staj yapmalarının kolaylaştırılması ve ara malı ile ilgili konularda görüşüldü.

Toplantı, kurul üyelerinin Eylül 2016 tarihinde yeniden toplanarak, sanayici ziyaretleri sonuçlarının tekrar değerlendirilmesi ve yeni alınacak kararların görüşülmesi ile son buldu.

Küsi, İlk Toplantısını Yaptı

Küsi, İlk Toplantısını Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim