• BIST 10336.5
  • Altın 2404.901
  • Dolar 32.2673
  • Euro 34.8046
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 28 °C

Kursiyerlerden Eğlence Dolu Gece

Kursiyerlerden Eğlence Dolu Gece
Müziğin en güzel ritimleri bu kez Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde eğitim alan kursiyerlerden dinlendi.

Müziğin en güzel ritimleri bu kez Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde eğitim alan kursiyerlerden dinlendi. Sanatçı Engin Gürkey'in Orkestra Şefliğini üstlendiği "Ritim ve Perküsyon Konseri"nde engelli, çocuk, yetişkin ve roman grubu topluluklarından oluşturulan orkestra, herkese müzik dolu bir gece yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde müzik eğitimi alan kursiyerler yeteneklerini sergiledi. Profesyonel ve birbirinden değerli hocalardan eğitim alan 93 kursiyer, ritim ve perküsyon performanslarıyla herkese eğlence dolu bir gece yaşattı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan engelli,çocuk, yetişkin ve roman grubu topluluklarından oluşan orkestranın şefliğini Sanatçı Engin Gürkey yaptı.

İMAMOĞLU DA PERFORMANS SERGİLEDİ

Perküsyon Sanatçısı, Eğitmeni ve Besteci Engin Gürkey'in Dünya Perküsyon ve Ritim eğitimine dair yazdığı eğitim program dahilinde kursiyerler aylardır aldıkları derslerin hakkını vererek herkesi etkiledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konserin bir bölümünde sahneye çıkarak performans sergileyen kursiyerlerle birlikte müzik yaptı.

KONUK SANATÇILAR RENK KATTI

Dolu dolu bir repertuvarla unutulmaz bir gece yaşatan Roman Ritim Grubu ve Engelli Ritim Grubu Eğitmeni Nail Aksoy ve Çocuk Ritim Grubu eğitmeni Yaren Sefayi'den ders alan orkestraya konuk olarak Klarnet-Saksafon Sanatçısı Çağdaş Engin, Solist Duygu Güneş ve Perküsyon Sanatçısı Mert Demirci de eşlik etti. Geceye Başkan İmamoğlu'nun yanı sıra Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer de katıldı.

Kursiyerlerden Eğlence Dolu Gece

Kursiyerlerden Eğlence Dolu Gece

Kursiyerlerden Eğlence Dolu Gece

Kursiyerlerden Eğlence Dolu Gece

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim