• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Küreci; "Büyükşehir Yasası Doğru Ellerde Çok Büyük Bir Ümitti"

Küreci; "Büyükşehir Yasası Doğru Ellerde Çok Büyük Bir Ümitti"
Ak Parti Dalaman İlçe Teşkilatının Ocak Ayı istişare toplantısı İl Başkanı İhsan Küreci'nin katılımı ile yapıldı.

Ak Parti Dalaman İlçe Teşkilatının Ocak Ayı istişare toplantısı İl Başkanı İhsan Küreci'nin katılımı ile yapıldı.

Terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci; "Türkiye Cumhuriyeti geçmişte de birçok hain ile uğraştı. Bizler ülkemizin, milletimizin kıymetini bilen insanlarız. Bizler Mehmet Akif Ersoy gibi; "Verme Dünyaları alsan da, bu cennet vatanı" diyen bir milletiz. Dışarıdan beslenen bu terör örgütüne pabuç bırakmayacağız" diye konuştu.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AÇTIĞI HENDEĞİ SAVUNACAK KADAR CAHİL İNSANLAR AKADEMİSYENLİK YAPMAMALI

Bildiriye imza atan Muğla Üniversitesinde görevli 9 akademisyen hakkında soruşturma başlatıldığını söyleyen Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, bu ülkeye ihanet içinde olanların her zaman cevabını alacağını belirtti.

Küreci; "Maalesef çok tehlikeli oyunlar oynanıyor ülkemizde, bizim dışarıdan gelen düşmana karşı hiç bir korkumuz yok çünkü ne olduğu belli. Ama içimizdeki hainler, ihanet edenler bizi şaşırtıyor. Bunun son örneği 1128 tane kendine akademisyen diyen, sözde aydınlar. Terör örgütünün açtığı hendeği savunacak kadar cahil insanların da orada akademisyenlik yapmalarının doğru olduğunu düşünmüyorum" dedi.

2019 Belediye seçimleri için çok iddialı olduklarının altını çizen Küreci, Büyükşehir Belediyesinin hizmet konusunda çok yetersiz kaldığını ifade etti. Küreci; "Ak Parti olarak hem Büyükşehir Belediyesini alacağız, hem de Dalaman'ı alacağız. Dalaman'ı malumunuz 1 oy ile kaybetmiştik. Her gittiğim ilçede soruyorum. Eleştirdiğimiz zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı çıkıp yasayı hükümet çıkardı bizim elimiz kolumuz bağlandı diyor. Bu kadar bütçe ile Denizli alacak başını gidecek, Antalya alacak başını gidecek. Onlar da aynı yasa ile yönetiliyorlar. Senin burada 9 ilçende kendi partinden, Bodrum isyanda, Marmaris isyan bayrağını açtı. Datça istifa etti. Hizmeti ya bunlar yapacak, ya biz alacağız" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR YASASI DOĞRU ELLERDE ÇOK BÜYÜK BİR ÜMİTTİ

Küreci; "Ak Parti iktidarı olarak her ilçeye hastanemizi yaptık. Her ilçemize okullar, gençlik spor merkezleri yapılıyor. Muğla'da bir yıl içerisinde engelli vatandaşlarımıza yapmış olduğumuz yardım 45 Milyon TL, yoksul ailelere yaptığımız yardım 3 Milyon TL, doğum yardımı 1 Milyon TL, Büyükşehir Kent Orkestrası yaptığını söylüyor, gidecek yolumuzu da yaparlarsa gider dinleriz. Muğla'nın 40 yıldır bekleyen hizmetleri var. Bu Büyükşehir yasası doğru ellerde çok büyük bir ümitti. Bir Denizli'de, Afyon'da, Antalya'da nasıl olduğunu gidenler görüyor" dedi.

GÖCEK TÜNELİ 2 KASIMDA BEDAVA DEMEDİK

Göcek Tüneli ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüklerini dile getiren Küreci; "Başbakanımız talimat verdi. Bununla ilgili bir çalışma var ama bu kolay değil. Her şeyin bir olur vakti var. Firma ile görüşmeler yapılıyor. Muğla'da 20 yıldır çivi çakmamış insanların, ısıtıp ısıtıp Göcek Tünelini bizim önümüze koymalarını anlayamıyorum. Daha seçimler biteli ne kadar oldu. Biz kimseye 2 Kasım'da bedava yapacağız demedik. Yapmak için çalışıyoruz. Seçimlerden sonra hemen yapacağız dediğimiz ve yaptığımız vaatlerimiz vardı. Neden onları konuşmuyorsunuz. Yapacaklarımızın içerisinde Göcek Tüneli'de var" diye konuştu.

Küreci; "Büyükşehir Yasası Doğru Ellerde Çok Büyük Bir Ümitti"

Küreci; "Büyükşehir Yasası Doğru Ellerde Çok Büyük Bir Ümitti"

Küreci; "Büyükşehir Yasası Doğru Ellerde Çok Büyük Bir Ümitti"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim