• BIST 9885.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Kulu’da AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Kulu’da AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı
Konya'nın Kulu ilçesinde, AK Parti 51. Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Konya'nın Kulu ilçesinde, AK Parti 51. Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Kulu Halk Kütüphanesi Konferans Salonundaki toplantıya, AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Mustafa Baloğlu, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Türkiye'nin 2015 yılında iki kez seçimlere girerek halkın desteği ile AK Parti'nin tek başına iktidara gelindiğini söyledi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ise, doğalgaz ile ilgili vatandaşlarla birlikte sorunu çözdüklerini söyleyerek, "Şimdi ise sorunlarımızdan biri olan cadde ve sokaklardaki çalışmalar ile asfaltlanacak olan yollarımızı tamamlama çabasındayız. 2016 senesi içerisinde Kulu'nun belirli sorunlarına önem vererek üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Konya AK Parti Milletvekili Mustafa Baloğlu, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların desteği kadar ilahi bir lütfunda yaşandığına dikkat çekerek, "1 Kasım'daki seçimlerin sonucu olarak bizlerin, teşkilatlarımızın çalışması vatandaşlarımızın bize yoğun teveccühü ama buradaki ilahi eli ve ilahi lütfu da hiçbir zaman unutmamak lazım. Bu Allah'ında bir lütfuydu. Cenabı Hakkın büyük yardımını da hiçbir zaman gözden çıkarmamak lazım. Kulu'da bulunan 9 bin 970 üyemizin hepsinin kapılarını çalacağız. Hainlere fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ise, "Kulu için ne yapılabilir, bir araya gelip konuşmak için bunlar bir vesile. Bunu da inşallah her toplantıda hayra çevirmeyi düşünüyoruz. Öncelikle şampiyon olan Kulu Belediyespor takımımızı kutluyorum. İnşallah Kuluspor'u daha iyi yerlerde göreceğiz" dedi.

Ağralı, Güneydoğudaki olaylara değinerek, "Şu kış gününde Sur'da, Cizre'de Silopi'de her yeri mayın tuzağına çevirenlerin amaçları belli, bunları tüm milletimiz görüyor, orada yaşayan Kürt halkı tüm yaşananları gördü ve desteğini çekti, onun için bu birlik beraberliğimizi korumamız lazım" şeklinde konuştu.

Kulu AK Parti istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Kulu’da AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Kulu’da AK Parti 51. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim